Află cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilograme!

De Geo Berciu, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2015, 17:30

Luminiţa Anghel s-a îngrăşat foarte mult în timpul sarcinii, iar după naştere s-a apucat de o dietă care s-o ajute să dea jos kilogramele acumulate de-a lungul timpului, însă iată că a reuşit!

Luminiţa Anghel a vorbit, în cadrul emisiunii „Draga mea prietenă”, de la Kanal D, despre lupta sa cu kilogramele în plus. Artista a recunoscut că greutatea ei a oscilat dramatic de-a lungul timpului, ea având şi 48 de kilograme, dar şi peste 90.
Află cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilograme!

Cea mai mare greutate a avut-o în timpul sarcinii, când nu s-a prea abţinut de la mâncare. „Având o predispoziţie pentru îngrăşare, am asimilat absolut orice”, a povestit artista. Înainte de sarcină, Luminiţa Anghel a fost mereu atentă la ceea ce mănâncă pentru a nu avea probleme cu silueta. „Nici măcar de ziua mea nu mâncam dulciuri, evitam consumul de pâine şi rar îmi permiteam câte un capriciu de genul paste, fiindcă îngraşă foarte mult”.
Află cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilograme!

Lupta cu kilogramele a continuat după naştere, când Luminiţa a reuşit să dea jos un surplus de 30 de kilograme, acumulate în timpul gravidităţii. „Nu recomand dietele draconice şi nici nu cred în dietele care îţi promit o slăbire rapidă. Am testat pe mine orice tip de dietă. Unele au funcţionat, altele nu. Dintre toate dietele, dieta Dukan, bazată pe proteină animală, a funcţionat în cazul meu. Nu am ţinut-o ca la carte, cu stricteţe, ci doar câteva săptămâni, până ce am început să deblochez acul de pe cântar, pentru că la un moment dat s-a întâmplat un blocaj. Începusem să slăbesc, apoi, indiferent ce făceam, nu mia puteam să dat jos nici un kilogram.
Află cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilograme!

În schimb, nu mai mănânc după şase seara, recomand scoaterea pâinii din alimentaţie cu desăvârşire, a băuturilor carbogazoase. Important este să fii relaxat mental şi să ai răbdare să vezi rezultate, pentru că dacă te încrâncenezi şi te oboseşti să găseşti soluţii imediate, nu vei avea rezultate”, este de părere artista, care în perioada în care s-a apucat de dat jos kilogramele în plus a mers şi la sală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter