Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme. „Nu țin dietă”

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (35 de ani) și-a propus la începutul acestui an să ajungă de la 66 de kilograme la 52 și ulterior să se mențină. Deși suferă de o boală autoimună din cauza căreia greutatea ei fluctuează, prezentatoarea TV a reușit să scape de 10 kilograme în ultimele 3 luni.

Cum a slăbit Andreea Mantea 10 kilograme. „Nu țin dietă”

„În toată perioadă asta, din cele 14-16 kilograme, nu mai știu exact câte au fost, am dat vreo 10, 9, pe acolo. Sunt dimineți și dimineți… Mă cântăresc și e diferență mare. Cred că e reținere de apă, nu știu ce e. Dar nu mă grăbesc, sunt pe drumul cel bun și e bine. Nu țin dietă, ci pur și simplu încerc să mănânc sănătos. Dimineața avem voie să mâncam orice… chiar și slănină cu ceapă, da. Apoi salate, grătar, mănânc cât mai sănătos”, a declarat Andreea Mantea pentru Ciao.

Prezentatoarea TV este mama unui fiu, David, în vârstă de 6 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (40 de ani).

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se dezumflă. La orice fel de emoție”, declara Andreea în septembrie 2021, în emisiunea „Teo Show”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Mantea susține că a fost agresată fizic de Cristi Mitrea

Andreea Mantea, despre pictorialul nud din Playboy: „Tot ce am făcut, am făcut cu un scop”

Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

„Mă expun foarte mult, dar nu este problemă, pentru că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă, pe parcursul zilei, să mă dezumflu și trebuie să dau jos L-ul și să pun S. La mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută. A plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii”, a mai spus Andreea Mantea atunci.

„Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog, sunt 9, pentru că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9. A zecea nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. E o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, mai explica prezentatoarea TV anul trecut, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter