Cum a scăpat Nicoleta Luciu de coşurile de pe faţă

De Geo Berciu, pe

De mai bine de două luni de zile, Nicoleta Luciu se confruntă cu grave probleme legate de ten, de care abia acum a scăpat.

După multe vizite pe la medici dermatologi renumiţi şi numeroase tratamente încercate, disperarea Nicoletei Luciu a ajuns la maxim, mai ales că medicamentaţia nu a dat roade şi, în plus, a luat în greutate  12 kilograme. Din fericire, o prietenă i-a recomandat tratamentul pe bază de argint coloidal, care a ajutat-o să scape de nedoritele bubiţe. „Am băut dimineaţa, pe întuneric, pentru că este o substanţă foarte sensibilă la lumină”, a explicat Nicoleta Luciu la „Acces Direct”.
Cum a scăpat Nicoleta Luciu de coşurile de pe faţă

Ajunsă la exasperare din cauza problemelor cu tenul, vedeta tv a povestit drama prin care a trecut. „De când am problemele astea, nu mai ştiu ce să fac! Am fost la trei medici dermatologi, am luat medicamente cu pumnul şi am cumpărat creme de toate felurile. M-am dus la doctorul Kasem şi mi-am făcut şi la el nişte intervenţii cu laser care să îmi usuce bubele şi pe urmă să le înlăture. E adevărat, toate acestea m-au ajutat un pic, dar tot nu scăpam de coşuri. În fiecare dimineaţă când mă trezeam şi mă uitam în oglindă, îmi venea să plâng. Nu înţelegeam unde este problema şi de ce nu reuşesc să mă vindec odată de semnele astea urâte de pe ten.
Cum a scăpat Nicoleta Luciu de coşurile de pe faţă

Apoi, o prietenă mi-a spus să încerc şi apa de argint coloidal, pentru că ar avea efecte miraculoase. Mi-am zis că este cazul să merg şi pe mâna ei, ce mai aveam de pierdut?! Aşa că am cumpărat acest lichid şi mi l-am dat pe bube şi încet-încet au început să dispară. Deocamdata, nu am scăpat de toate, dar sunt pe drumul cel bun”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Wowbiz.
Cum a scăpat Nicoleta Luciu de coşurile de pe faţă
Dar, tot răul spre bine, dacă stăm să ne gândim că bruneta a semnat un contract cu Antena 1. Se pare că Nicoletei Luciu i s-a propus să prezinte o cură de slăbire televizată şi să-şi trateze coşurile în direct, iar ea a acceptat, motivată fiind şi de un sumă consistentă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter