Cum a reușit să slăbească Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, 40 de kilograme

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 09 februarie 2021, 09:59
Ada Palade, fiica lui Cornel Palade, a reușit să slăbească nu mai puțin de 40 de kilograme în ultimii ani.

Ada (Andrada) Palade a explicat și ce a motivat-o să ia această decizie radicală: „Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”, – a mărturisit Ada Palade.

Ada si Cornel Palade

Ada Palade atingea suta de kilograme, iar atunci când s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de vreme, a luat decizia radicală de a slăbi: “Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, – a mai dezvăluit fiica lui Cornel Palade.

Ada Palade

Ada Palade spune despre ea că în viața de toate zilele este un om simplu, care iubește arta: „Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște.” De asemenea, Ada mai spune că are două mari frici, să nu fie îngropată de vie și să nu întârzie la spectacol, și susține că este fan al reality-show-ului “Insula Iubirii”: „Cel mai greu este atunci când trebuie să aștept o săptămână pentru fiecare episod, dar mă uit la sezoanele trecute”, – încheie Ada Palade.

Ada Palade este cunoscută publicului și după participarea, în anul 2016, la emisiunea Vocea României, dar și în emisiunea X Factor, în 2017, atunci când a urcat pe scena fără știrea tatălui său.

Sursă foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter