Cum a răspuns Gabi Bădălău acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu?

De Unica.ro, pe

La începutul lunii iunie a anului trecut, Claudia Pătrășcanu își anunța online separarea de partenerul de viață, Gabi Bădălau. În prezent, fostul cuplu luptă pentru obținerea custodiei fiilor lor.

Cuplul are împreună doi fii, Gabriel și Nicolas. „Vor să dovedească că eu nu am venit. Mai nou au spus că locuiesc copiii în două camere și că-i țin mai mult afară la joacă”, a declarat Claudia, în emisiunea La Măruță.

Cum a răspuns Gabi Bădălău acuzațiilor Claudiei Pătrășcanu?

„N-am cum să răspund la acuzațiile Claudiei pentru că sunt în primul rând nefondate, în al doilea rând sunt pline de răutate și așa mai departe. Ce pot să răspund? Să răspund cu alte acuzații?

Nu pot să fac lucrul ăsta pentru că nu fac parte din filmul ăsta care-l vrea Claudia. Eu tot timpul am încercat să rezolv lucrurile în primul rând pentru binele și interesul copiilor.

Atâta timp cât Claudia, să nu zic mă șantajează, ca să folosesc cuvinte mari. Atâta timp cât pune partea financiară pe primul loc și vede în mine doar o chestie de a mă suge de bani, ca să zic așa, n-avem cum să ne înțelegem.

Atâta timp cât își folosește copiii ca o armă împotriva mea, n-avem cum. Nu știu dacă știți, dar Claudia când a plecat din casă, trei luni nu mi-am văzut copiii. De-asta am ajuns în instanță. Trei luni de zile a plecat cu copiii la Constanța și nu a vrut să mi-i dea o zi.

Claudia vrea doar bani și mai nou cred că vrea să mă decadă din drepturi. Vrea să mă șantajeze cu lucrurile astea. (…) Ele, Claudia și cu doamnele avocate, au negociat cu doamna președintă pentru a cere această probă [analiză de droguri].

În termeni juridici, doamna președintă a refuzat invocând anumite elemente juridice pe care nu știu să le spun. După ce a respins această probă, încă o jumătate de oră s-au certat.

După care m-am dus în fața instanței și am spus că fac această probă de bună de voie ca să se liniștească. (…) În fiecare zi când sunt la mine copiii, îi dau mesaj că s-au trezit și sunt bine, au mâncat. Sau sunăm să-i spună «Noapte bună». M-a blocat pe WhatsApp, pe video ca să nu vorbesc eu cu copiii.

Îmi doresc să fie sănătoasă, să fie puternică să aibă grijă de copii și să fie o mamă responsabilă și să termine odată cu circul ăsta pentru că nu aduce niciun avantaj în creșterea și în educația copiilor, din contră”, a spus Gabi Bădălău, tot La Măruță.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter