Cum a început relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. „Ne-am sincronizat”

De Unica.ro, pe

Vlad Gherman (28 de ani) și Oana Moșneagu (31 de ani) și-au confirmat relația pe 29 ianuarie 2022. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

„Da! Răspunsul la întrebarea voastră e «da» ❤️”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în descrierea mai multor imagini cu el și Oana. Fotografiile au, până la acest moment, aproape 78 de mii de aprecieri și 1.400 de comentarii.

Cum a început relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. „Ne-am sincronizat”

„Noi într-adevăr, cumva, ne-am sincronizat. Ne-am despărțit amândoi în aceeași perioadă. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la unul, ba la altul. Ne-am legat așa după ziua ei (n.red.: 7 august 2021). Primul semn a fost când eram răcită. Mi-a adus un pachețel cu ceai, o păturică, niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, a dezvăluit cuplul la Antena Stars, potrivit Spynews.

Întrebați dacă locuiesc împreună, Vlad și Oana au glumit: „Stă ea la mine, mai stau și eu la ea. Eu, la Obor, n-am apă caldă, și cu căldura e mai greu”. Anterior acestei relații, Vlad a format timp de 9 ani un cuplu cu actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în urmă cu un an, în februarie 2021, după 2 ani de logodnă.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Cristina Ciobănașu, revedere emoționantă cu mama ei, după 1 an și 9 luni

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au confirmat relația. Ce imagini au publicat cei doi

În emisiunea „CulTour”, pe care o prezintă la Happy Channel alături de Cristina, Vlad a dezvăluit cum a reacționat actrița când a aflat despre noua lui relație. „Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana. Mi s-a părut corect, fiind și în contextul în care lucram în același serial. S-a bucurat, chiar s-a bucurat. M-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok”, a declarat Vlad Gherman.

„Eu i-am spus că nu aș vrea să intrăm în detalii, că nu vreau să-i povestesc despre relația cu Oana, cum nici eu nu vreau să știu prea multe despre relația ei”, a mai precizat actorul. Din anul 2021, Cristina Ciobănașu formează un cuplu cu un tânăr numit Alexandru Mureșan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter