Cum a început controversata poveste de iubire dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 iulie 2020, 15:04

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizz-ul autohton, în ciuda faptului că inițial nu li se dădeau prea multe șanse împreună.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât distanța și au făcut față cu brio testului atunci când fostul acționar de la Dinamo a trebuit să-și execute sentimnța după gratii. Cei doi au împreună 3 copii, un băiețel și două fetițe, gemene.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost invitați la Antena Stars și au făcut dezvăluiri despre relația lor, dar și despre mult controversatele începuturi, având în vedere că omul de afaceri a fost nașul de cununie al cuplului Valentina Pelinel-Cristian Boureanu, în 2007, când aceștia au ajuns la altar.

Cristi Borcea susține că Valentina nu s-a lăsat prea ușor cucerită, dar că a fost insistent fiind foarte îndrăgostit de ea, așa că el a fost cel care a făcut primul pas: „Eu l-am făcut. Era normal, dar nu a fost ușor. Am întins plasa, dar greu a căzut. Am avut experineță foarte mare. Cu cât mă apropiam mai mult de ea, îmi dădeam seama cât este de sensibilă și de făcută pentru mine”, – a spus Cristi Borcea la „Star Matinal”.

După mai multe mariaje eșuate, Cristi Borcea se pare că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea: „Eu fiind mai agitat, mai vulcanic, îți trebuie ceva care să te completeze. Iar ea este o fire extraordinar de caldă. Dar cel mai important într-o relație este încrederea și respectul”, – a adăugat Borcea.

Citește și –  Florin Dumitrescu, despărțit de familie din cauza coronavirusului

Valentina Pelinel a recunoscut, la rândul său, că a atras-o actualul său soț, întocmai prin faptul că părea o poveste interzisă: „Simți și trebuie să recunoastem că și când este fructul interzis te atrage. Îmi place să mă înconjor de oameni care râd și el e caterincă, râzi cu el, vorbești orice. E foarte important că am pornit amândoi de jos. Nu este un bărbat fițos”, – a declarat Valentina Pelinel despre partenerul său de viață.

Citește și – Mircea Badea, atac dur la adresa lui Dorian Popa. Prezentatorul îl trimite după gratii

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter