Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

De Adelina Duinea, pe

Nicole Cherry (22 de ani) și Florin Popa (30 de ani) s-au logodit. Solista și partenerul ei vor deveni părinții unei fiice în luna decembrie a anului acesta. Pe „cireșica” lor, Nicole și Florin au decis să o numească Anastasia.

Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

Prenumele ales de cuplu are puternice semnificații religioase, provenind din limba greacă și traducându-se drept „înviere” sau „viață veșnică”. Între artistă și partenerul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. 

„Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam. Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, mărturisea Nicole în trecut.

„Pentru totdeauna”, a scris solista în dreptul primei fotografii cu inelul de logodnă. „Asta e ultima, promit! Sunt fericită… nu m-am putut abține”, a mai scris artista în descrierea unei imagini în care ține un buchet de trandafiri albi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se simte Nicole Cherry în ultimul trimestru de sarcină. „Creștem frumos, zic eu”

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

La scurt timp de la anunțul logodnei, Nicole a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie. „A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat, mai ales fiind și însărcinată. Toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam”, a început.

„A fost ceva spontan, eram în drum spre munte și am zis că o să luăm cina împreună, să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla”, a încheiat Nicole.

Despre nuntă, solista a mai spus: „Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mamă decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții. Cel mai probabil, se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter