Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 12:26

Prezentatoarea TV Andreea Berecleanu (46 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul estetician Constantin Stan. Cuplul s-a căsătorit civil în luna octombrie a anului 2016, cununia religioasă având loc o lună mai târziu, în noiembrie 2016.

Cum a cucerit-o Constantin Stan pe Andreea Berecleanu

Invitată în Podcastul lui Damian Drăghici, știrista a vorbit despre cum s-au cunoscut ea și partenerul ei de viață, dar și despre cum a cucerit-o. „Auzisem de Constantin, dar nu ne știam foarte bine.

Ne-am întâlnit întâmplător de vreo 2-3 ori, atât. Într-un moment care a ținut, bineînțeles, numai de destin, am hotărât împreună că a ținut numai de destin, sufletele noastre s-au legat, sperăm pentru totdeauna”, a mărturisit prezentatoarea TV.

Întrebată cum a fost cucerită, a completat: „Prin sensibilitatea lui, prin mintea lui extraordinară, dar cred că cel mai mult, se zice că se atrag contrastele, ei la noi nu este vorba de contraste. Suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie și el este bărbat.

Din punctul de vedere al temperamentului, al felului în care gândim, în care ne manifestăm. De multe ori nici nu este nevoie să vorbim unul cu celălalt pentru că gândim același lucru”.

Înaintea actualei relații, știrista a fost căsătorită timp de 15 ani cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Eva (19 ani) și Petru (15 ani). Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în primăvara anului 2013.

Întrebată în podcast dacă fiica și fiul ei au fost afectați de divorț, Andreea a mai spus: „Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, și ei au trăit din acel moment alături de noua familie, formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

El nu și-a atribuit nicio secundă, nici atunci și nici în zilele noastre, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun. A contat foarte mult faptul că au ținut contactul permanent cu tatăl lor”.

„Copiii sunt prelungirea noastră în Univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totuși seamănă atât de mult. (…) Am greșit ca mamă, cu siguranță. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am [mai multe] de învățat de la ei.

Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter