Cum și-a cerut Cosmin Seleși soția în căsătorie. „Așa am simțit”

De Adelina Duinea, pe

Cosmin Seleși (44 de ani) și soția lui, Irina (35 de ani), s-au cunoscut la semafor, pe Magheru, cu 15 ani în urmă. Irina se afla în mașină cu o prietenă care a insistat să-l invite pe actor la un suc.

Cum și-a cerut Cosmin Seleși soția în căsătorie. „Așa am simțit”

„Ne-am văzut la ceai, am schimbat numere de telefon. În perioada aia era însoțitor de bord. Lucrurile s-au legat. S-a mutat la mine. Iar acum avem doi copii minunați pe care îi iubim foarte mult”, a declarat actorul în podcastul „Acasă la Măruță”.

Cosmin și Irina sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și au împreună un fiu și o fiică, Tudor Nicolae (11 ani) și Ana Ilinca (6 ani).

„Știi cum am cerut-o pe Irina? Eram în garsoniera «imensă» din Drumul Taberei. Venisem de la filmare, ne-am intersectat și i-am zis: «Auzi, nu vrei să fii soția mea?». Așa am simțit în momentul ăla. A zis: «Ba da!». Zic, n-am inel, am plecat la mall să-i iau inel. A ales inelul și apoi am mers la un restaurant libanez tot de la mall”, a mai povestit actorul.

Între anii 2012 și 2021, Cosmin Seleși a găzduit emisiunea „Te cunosc de undeva”. În aceeași perioadă, Irina a lucrat ca make-up artist în cadrul show-ului. Actorul a fost înlocuit cu Pepe.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Schimbare în juriul „Te cunosc de undeva”. Cine a înlocuit-o pe Andreea Bălan

Povestea de dragoste dintre Puya și soția lui, Melinda. Cuplul participă împreună la „America Express”

Conflictul dintre CRBL și Oase continuă. Cum l-a descris artistul recent pe co-prezentatorul „Asia Express”

Cosmin Seleși, despre soția lui: „Ea mă echilibrează”

„Irina este parte din sufletul meu. Completează acea mică parte din inimă care mă face împlinit. Uneori este prea serioasă, dar este un om extrem de înțelept, unul dintre cei mai înțelepți din viața mea, și foarte corect, extrem de corect, uneori mă și enervează. Cred că fără ea nu reușeam, jur. Eram prea tâmpit. Mă trage de frâie”, a mai spus Cosmin Seleși.

„Da, cred că toți am avut (n.red.: momente de cumpănă în relație). Ea e mai sensibilă decât mine, dar eu mă exteriorizez. Irina știe din start ce-mi doresc, nu e de acord cu asta, dar mă lasă să mă frământ, uneori cred că și râde de mine. Ea m-a echilibrat și în continuare mă echilibrează”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter