Cosmin Seleși, accident grav pe pârtia de schi. Ghinioanele se țin lanț

De Mădălina Manole, pe
Cosmin Seleși, fostul coprezentator al emisiunii Te cunosc de undeva, și noul concurent al celui mai dur reality-show, "Asia Express – Drumul Elefantului", s-a accidentat destul de grav pe pârtia de schi.

Cosmin Seleși, în vârstă de 41 de ani, a avut parte de o vacanță de iarnă plină de peripeții. Îndrăgitul actor și-a rupt mâna pe pârtia de schi și va trebui să o țină imobilizată o lună și jumătate: „Mă aflam pe pârtia de schi, alături de Tudor (n.n. fiul său). Am evitat un copil și am căzut pe mâna stângă. Imediat, am fost transportat de echipajul de salvamontiști la spital, unde am primit îngrijirile medicale de specialitate. Acum câteva zile m-am întors în țară. Și sunt bine. Sunt pe mâinile unui medic foarte bun, aici, în țară. Am în continuare dureri, dar mă refac. Mă bucur că am scăpat de operație”, – a dezvăluit Cosmin Seleși.

Cosmin Seleși nu este la prima experiență de acest fel, pe semne ghinioanele se țin lanț. În urmă cu un an acesta a avut parte de un accident de mașină: „Am reuşit să ies după 20 de minunte. M-am răsturnat un pic cu maşina în şanţ, de prost. Am tras un pic dreapta să îi fac loc unei doamne, unei şoferiţe şi m-am dat de tot.”, – a povestit Cosmin Selesi într-o emisiune de televiziune.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter