Cui îi datorează Denise Rifai cariera în televiziune. Pleca de la ASE când a primit telefonul: “Ăsta a fost harul meu”/ EXCLUSIV

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 15:52

Denise Rifai se bucură de succes pe piața media cu emisiunea de la Kanal D, care i-a adus nu numai audiențe bune, dar și un capital de simpatie în rândul publicului telespectator. Prezentatoarea TV și-a început cariera în radio și apoi în televiziune. Bunica din partea mamei a îndemnat-o să îi calce pe urme și s-a dovedit a fi un sfat înțelept, vedeta găsindu-și astfel vocația.

Denise Rifai este absolventă de ASE și avea cu totul alte planuri în viață, în momentul în care bunica maternă i-a schimbat traiectoria profesională. Mai mult, tatăl vedetei, de profesie arhitect, își dorea ca Denise să îmbrățișeze domeniul lui de activitate și nu a fost deloc încântat când a aflat de alegerea ei. “Aveam 22 de ani, terminasem ASE și eram masterandă la un program de Geopolitică și Relații Economice Internaționale la ASE și îmi luasem un pachet de cursuri de Cultură și Civilizație Maură în Spania, în Malaga”, ne-a povestit Denise Rifai despre momentul în care viața ei s-a schimbat radical.

Convorbirea cu bunica a fost esențială pentru ca ea să își dorească altceva. “Și bunica mea mă sună și eram în fața ASE-ului, plecam de la facultate și îmi zice: “Măi, mamă, s-a făcut o Școală de Televiziune! Te duci și tu să dai o probă?”Bunica mea a avut un singur loc de muncă toată viața ei la Radio România Actualități, redactor de știri. Și m-am dus la Școala de Televiziune, acolo profei de dicție i-a plăcut foarte mult vocea mea și a început excursia, această parte din viața mea atât de importantă: călătoria în radio și în televiziune”, a declarat, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Cui îi datorează Denise Rifai cariera în televiziune. Pleca de la ASE când a primit telefonul: “Ăsta a fost harul meu”/ EXCLUSIV

Vedeta Kanal D nu numai că nu a urmat visul tatălui său și nu a devenit arhitect, dar a făcut fix ce nu voia el să facă. “Tata are dreptate în tot ceea ce mi-a spus și cumva și mie mi-ar fi plăcut să am o meserie din aceasta așezată, statornică, nu atât de volatilă cum este meseria noastră, dar ăsta a fost harul meu. Tata este mândru că are lângă el un om, o femeie pe care se poate baza oricine și care îi este alături în absolut orice moment. Sunt o tipă pe care nu au schimbat-o niciodată nimic din tot ceea ce a trăit până acum și am trăit foarte multe”, a mărturisit, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Prezentatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” ne-a mărturisit că părintelui său i-a luat ceva timp până a acceptat alegerea ei pe plan profesional. “Când a conștientizat că lasă pe pământ un om, tata are lângă el și asta este foarte important. Cred că în urmă cu niște ani, când și-a dat seama că sunt un adevărat partener pentru el”, a adăugat ea.

Cui îi datorează Denise Rifai cariera în televiziune. Pleca de la ASE când a primit telefonul: “Ăsta a fost harul meu”/ EXCLUSIV

Denise Rifai este discretă în ceea ce privește viața de familie. “Fratele meu nu mă lasă niciodată să vorbesc despre el, e un tip foarte bun și foarte cald și este așa cum își dorește el să fie. Noi nu avem părinți care să ne impună să le trăim ceea ce ei nu au trăit, pur și simplu și-a dorit tata pentru mine un loc de muncă stabil și are dreptate. Eu dacă aș avea un copil mâine, nu l-aș lăsa în viața mea să facă presă”, a spus, pentru Unica.ro, Denise Rifai.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter