Cu cine se iubește Bianca Neagu, actrița din telenovela „Numai iubirea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 03 iulie 2019, 13:57
Bianca Neagu, actrița care i-a dat viață micuței Bianca în telenovela Numai iubirea, a ajuns la vârsta de 22 de ani și s-a schimbat radical.

Bianca Neagu nu mai seamănă cu puștoaica timidă care ne-a cucerit inimile în telenovele, însă este la fel de frumoasă și de grațioasă ca odinioară. Cu toate astea, niște schimbări au apărut în viața sa. Bianca a renunțat la cariera de actriţă și urmează cursurile Facultăţii de Psihologie, iar de mai mulți ani trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de pictorul Alin Croitoru, cei doi formând o pereche foarte frumoasă.

Cu cine se iubește Bianca Neagu, actrița din telenovela "Numai iubirea"

Bianca Neagu și Alin Croitoru nu locuiesc încă împreună, însă au planuri de viitor și nu exclud căsătoria: „Sunt la Facultatea de Psihologie. (…) Fac haine. Le desenez, îmi fac tipare, le cos. (…) Am o relaţie cu pictorul Alin Croitoru. Suntem de trei ani împreună. Avem planuri serioase. Ne înţelegem foarte bine, ne iubim mult şi dacă totul merge bine… de ce nu. – a povestit Bianca Neagu în urmă cu mai mult timp, în cadrul unei emisiuni tv.

Cu cine se iubește Bianca Neagu, actrița din telenovela "Numai iubirea"

Bianca Neagu a jucat în mai multe telenovele, „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Mama dupa ora 5”, „Daria, iubirea mea” sau „Inimă de ţigan”, pe vremeea aceea având aproximativ 8 ani.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter