Cu ce va rămâne Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au separat după 13 ani de mariaj. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Anamaria Prodan a spus cât de „cumplit” este ceea ce se întâmplă pentru fiul ei și al antrenorului, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani).

Cu ce va rămâne Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Prodan

„E foarte rănit (n.red.: Laurențiu Junior). Copilul meu astăzi este o umbră. (…) Să nu poată ieși pe stradă este cumplit pentru sufletul unui copil”, a declarat Anamaria.

„Când am văzut cu cine avem de-a face (n.red.: cu cine formează Laurențiu un cuplu) am spus: «Din momentul acesta nu mai are ce căuta lângă noi, decât ca tatăl lui Laurențiu Junior». Greșelile lui Laurențiu au fost explicate de toți prietenii comuni, vreo 200, dar umilința nu poate merge la infinit”, a mai spus.

„Mi s-a cerut de către soț să renunț la numele Reghecampf pentru că așa are niște reguli. Mă interesează? Mă interesează ca eu și copiii mei să rămânem la fel. Dintotdeauna am fost Anamaria Prodan, așa rămân. (…) Eu nu mă simt trădată, mă simt super trădată, și copiii la fel. (…) Un bărbat demn nu are voie nici să permită cuiva, oricine ar fi, să-l facă să facă așa ceva în fața copiilor”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

„Nu vă gândiți că toate aceste lucruri se întâmplă pentru ca noi să-l aducem pe Laurențiu acasă, pentru că repet, va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre, atât și nimic mai mult. (…) Eu sunt un om firav, foarte sensibil, eu plâng, când îmi văd copilul plângând mă duc și eu și plâng”, a completat.

„Laur este foarte supărat de fel, Laur este un tip gelos. Eu când o să am o relație cu cineva, din start nu va fi cu un român. Nu mai vreau. Vreau să plec de aici cu amintiri frumoase. Nu avem mulți bani de împărțit. Nimic. Totul este moștenit de la mama. Nu avem de împărțit nimic. Laurențiu Reghecampf are salariul lui”, a adăugat.

„Mai devreme am vândut un teren. Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova și cu o singură casă în America. Să terminăm. Anamaria Prodan este milionară, într-adevăr, nu Anamaria, copiii Anamariei și ai lui Laurențiu sunt milionari. Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună, am trăit din acei bani (n.red.: obținuți în timpul căsniciei)”, a mai spus.

„Laur știe că a greșit. Fiind un om atât de bun, știe în ce s-a băgat. Dacă această fată este gravidă, este o mare problemă. Nu poți să te joci cu sufletul unui copil”, a mai declarat Anamaria.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter