Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 10:24

În urmă cu 4 ani, artista Cristina Spătar (48 de ani) a divorțat de partenerul ei de viață. Fosta pereche are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cristina a vorbit despre cele mai dificile perioade din viața ei. Cristina și-a pierdut mama în adolescență, iar recent a aflat că tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer la gât.

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv.

Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat solista.

„Dincolo de imaginea pe care noi trebuie să o afișăm la televizor ca fiind persoane pozitive și optimiste și așa mai departe, am și eu căderile mele.

Am zile în care nu mă pot ridica din pat. Din cauza stresului nu mă odihnesc noaptea și atunci o zi întreagă trebuie să mă adun. Am destule probleme, ca fiecare dintre noi.

Sunt singură. Sunt într-o relație, dar cum să zic, când spun că sunt singură mă gândesc că acești copii au nevoie de un tată, nu doar de mine. Tatăl lor mai vine așa din când în când și îi ia.

Noi nu avem niciun fel de comunicare, absolut niciun fel de comunicare. Mai ies la o prăjiturică. Îl mai duce pe Albert la fotbal. Nu cred că există o relație cine știe ce”, a mărturisit artista.

Copiii o motivează

Cristina este implicată 100% în creșterea celor mici. Potrivit ei, Aida și Albert nu-și doresc nici bonă, nici să petreacă mai mult timp cu tatăl lor, ci cu ea, iar asta o motivează să fie o mamă puternică și dedicată.

„Voi știți că eu am făcut multe fertilizări. La început mi-a fost foarte greu. Au fost foarte multe tratamente.

După ce i-am avut pe copii m-am gândit că acela a fost prețul pe care a trebuit să-l plătesc pentru lucrurile mai puțin bune care mi s-au întâmplat.

Ei mă motivează. (…) Sunt atât de maturi pentru vârstele lor, sunt fantastici”, a mai spus solista.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Streinu-Cercel, replică la adresa lui Dan Bittman după ce s-a declarat revoltat de noile restricții

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter