Cristina Ich, la un pas de moarte într-un restaurant din București

De Unica.ro, pe

Recent, Cristina Ich (34 de ani) a dezvăluit în mediul online că a fost la un pas de moarte într-un restaurant din București. Modelul lua cina singură. „Nu vreți să știți ce am pățit la restaurant, era să mor. Pe bune era să mor”, a spus Cristina.

Cristina Ich, la un pas de moarte într-un restaurant din București

„Mi-a rămas mâncarea în gât, nu există așa ceva. Cea mai nașpa senzație! Cum ar fi fost să mor așa? Vă dați seama cât m-au înjurat ăștia? Nu ai cum așa ceva, nici nu mâncam o mâncare uscată.

Nu am avut o asemenea senzație în viața mea, este și penibil cum făceam pe la restaurant. Acum fac mișto și râd, dar e groaznică senzația. După ce mi-am revenit m-am gândit cum era să mor.

După aceea am vorbit cu tata și mi-a spus că așa a murit mama unui coleg de-al lui”, a continuat modelul. Ulterior, Cristina a primit mesaje din partea altor persoane cărora apropiați le-au murit în acest mod.

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alexandru Pițurcă, alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. În urmă cu două săptămâni, modelul a optat pentru o schimbare de look. Ajunsă acasă de la salon, Alexandru i-a spus că îi seamănă acum actriței Sophie Marceau. (Foto în GALERIE)

În interviul în care și-a făcut sarcina publică, modelul a mai dezvăluit și că nu-și dorește să publice fotografii cu fiul ei în mediul online. Deși a mai postat scurte videoclipuri și unele imagini, Cristina nu a publicat nicio fotografie cu chipul lui Noah pe pagina ei.

Alexandru, însă, a postat câteva imagini cu micuțul care este absolut adorabil. Imagini cu Noah găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 51 de ani

Alina Laufer, noi detalii despre starea ei de sănătate. Este însărcinată în 7 luni cu gemeni

Diana Dumitrescu, criticată pentru felul în care își crește fiul. Cum răspunde mesajelor negative?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter