Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 septembrie 2021, 14:33

Recent, Cristina Ich (34 de ani) a fost invitată în emisiunea Marius Tucă Show, difuzată de Aleph News. În cadrul interviului, Cristina a vorbit despre cariera, dar și despre familia ei.

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

„Am copilărit la țară. Am crescut alături de mama și de bunicii mei. Mama este o femeie extraordinar de frumoasă și de blândă, care a avut mare grijă de mine. Ea și bunicii mei. Are o poveste pe care eu nu am încercat niciodată să o expun pe Instagram.

Am încercat de fiecare dată să am familia perfectă. Eu am crescut lângă mama și bunicii mei. Mai târziu, mama s-a căsătorit cu cel pe care îl numesc astăzi tatăl meu. Foarte puțină lume știe lucrul ăsta. Mama s-a căsătorit când aveam eu 12 ani. Dar am crescut alături de mama.

Știi, te aștepți, femeile frumoase, când au un copil, să-l lase singur, știi, pentru că na, sunt curtate. Mama pe mine nu m-a lăsat niciodată. Am fost cel mai important om din viața ei. Eu am simțit asta. Probabil de-asta nu am avut traume și niciun fel de complex la nivel emoțional și nici fizic”, a dezvăluit Cristina.

Când i s-a spus că, în momentul acesta, să fii influencer este un lucru important, Cristina a răspuns: „Nu, nu înseamnă nimic. (…) Succesul e de unică folosință. (…) Nici eu, dacă nu lucram în mediul online, niciodată nu credeam că ăla muncește. Aveam impresia că nu face nimic. Dar e o muncă să vorbești ore în șir, să-ți găsești subiecte, să faci campanii. E obositor, la un moment dat te obosește”.

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alexandru Pițurcă, alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Foto: Instagram

Citește și:

Anna Lesko, gest înduioșător pentru Adela Popescu în timpul sarcinii: „M-a super impresionat”

Kim Kardashian a vorbit despre planurile sale de a-și reface viața după divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter