Cristina Dorobanțu, prezentatoarea de la „Puterea Dragostei”, are COVID-19

De Unica.ro, pe

Cristina Dorobanțu a anunțat că are COVID-10. Prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, a dezvăluit că de luni, 20 decembrie, se află în izolare la Istanbul, în Turcia.

După ce au apărut speculații în presă potrivit cărora Cristina Dorobanțu ar avea COVID-19, prezentatoarea TV a confirmat zvonurile și a povestit pe rețelele de socializare cum se simte.

Trebuie neapărat să vorbesc pentru că am văzut, a apărut în presă zvonul conform căruia sunt pozitivă. Sunt! Ce să vă spun? Se întâmplă, știți cum e… trebuie să fii pregătit în viață pentru absolut orice. Și slavă Domnului, eu sunt genul de persoană care este pregătită. S-a întâmplat fix acum, de sărbători, când ar fi trebuit să fiu acasă, alături de cei dragi.

Vedeta a mai povestit că urmează un tratament destul de puternic, care speră să aibă un efect rapid și următorul test de COVID-19 să iasă negativ.

Citește și: Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, acuzată că s-ar fi născut bărbat

Cine este actrița pentru care actorul Vlad Zamfirescu ar fi divorțat de soția lui, Mihaela

Cât costă operația de cantopexie pe care Bianca Drăgușanu și-a făcut-o

Anca Serea a izbucnit în lacrimi la un salon de înfrumusețare. Cristina Ich a povestit toată întâmplarea

Ce simptome de COVID-19 are Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu a vorbit și despre simptomele cu care s-a confruntat de când s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Am nasul puțin înfundat, m-au durut puțin mușchii. Seara am ușoare episoade de respirație greoaie. Dar nu le iau în seamă. Sunt un om puternic, m-am concentrat să fie totul bine și mergem înainte.

Dacă am trecut peste toate cele pe care viața mi le-a aruncat în cale, o să trec și peste COVID. Chiar dacă de Crăciun va trebui să stau singură. Asta e, și singurătatea este pentru oameni. Sunt OK, n-am murit, vă asigur că nu o să mor. Trec eu și peste asta, a mai spus prezentatoarea TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter