Cristina Cioran și-a adus fiica acasă. Ema a fost externată după mai bine de o lună de la naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 12:08

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prematur o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Cristina a născut prin cezariană, la 29 de săptămâni de sarcină. Prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile de la naștere, însă fiica ei a rămas în spital, sub supravegherea medicilor.

Cristina Cioran și-a adus fiica acasă. Ema a fost externată după mai bine de o lună de la naștere

După mai bine de o lună de la naștere, Ema a fost externată. La Insta Story, prezentatoarea a publicat un videoclip cu micuța surprinsă în pătuțul ei. „Acasă, în sfârșit!!!!”, a scris Cristina pe filmare. Capturi din videoclip găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

După venirea Emei pe lume, Cristina a spus ce i-a declanșat nașterea prematură. „Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen. Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam.

Aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut”, a povestit Cristina Cioran după naștere, în emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și:

De ce afecțiune ereditară suferă Nico. „Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”

Tatăl Simonei Halep, primele declarații despre cununia jucătoarei de tenis

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de aproape un an. Alexandru mai are un fiu în vârstă de 5 ani.

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021, la Vorbește Lumea.

„Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment”, a completat. 

Întrebată dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a mai spus: „Da”. „Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită. Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună”, a încheiat Cristina Cioran atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter