Cristina Cioran, prima imagine cu chipul fiicei sale. „Ea este Ema”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 noiembrie 2021, 09:51

Cristina Cioran (43 de ani) a născut prin cezariană o fetiță, Ema, pe 18 iulie 2021. Nașterea a fost prematură, la 29 de săptămâni de sarcină. Prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile după, însă fiica ei a rămas la incubator, sub supravegherea medicilor, timp de 6 săptămâni. Din septembrie 2021, Ema se află acasă.

Cristina Cioran, prima imagine cu chipul fiicei sale. „Ea este Ema”

Recent, în mediul online, Cristina Cioran a publicat prima fotografie cu chipul Emei. Pe imaginea publicată la Insta Story, prezentatoarea TV a scris: „Ea este Ema”. „Noi am decis să o cheme Ema de când eram însărcinată în 4 luni. Culmea e că pe 18 iulie este Sfântul Emilian”, mărturisea Cristina Cioran luna trecută, în emisiunea „La Măruță”.

„Ar fi trebuit să nasc pe 30 septembrie, iar eu am născut pe 18 iulie, de urgență. Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul cumva în posesie. Copilul meu, sufletul meu, era în incubator, slavă Domnului pentru incubatoare”, a mai declarat vedeta TV atunci.

„Am luat o bacterie, am făcut o enterocolită foarte urâtă. Apoi am fost la ginecolog și totul era în regulă. A trebuit să iau tratament. Apoi am fost la un spital de stat de urgență. Nu mi-au făcut mare lucru, n-aveau ce”, a continuat.

„Sâmbătă am făcut o monitorizare, totul bine, toate bune și frumoase. Duminică, pe la 16, m-au apucat niște dureri, credeam că tot de la enterocolită. Am sunat la Salvare când am văzut că sângerez. La 20 fără 10 a venit, la 20:30 am născut”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când își va boteza Cristina Cioran fiica și cine vor fi nașii micuței

Cristina Cioran, adevărul despre despărțirea de Traian Văduva

„Am fost isterică. Eu urlam și în Salvare și în spital că e prea devreme, până când medicul a spus că nu mai avem ce să facem, cum să dăm înapoi. În momentul ăla am realizat că o nasc și mi s-a părut incredibil, mă simțeam ca într-un film. (…) Te gândești la toate lucrurile, mai ales la cele negative”, a adăugat.

„Noroc cu doctorii aceștia, noroc că medicii buni fac gărzi, pentru că, dacă nu era de gardă medicul cu care am născut și neonatoloaga, nu știu ce s-ar fi întâmplat. (…) Eu eram plină de sânge, într-un maieu lung, urlam și mă zbăteam pe targă, sună apocaliptic, dar așa a fost”, a mai povestit.

„După ce am născut, atât am văzut, cum pleacă o mână… Nu am știut dacă trăiește, a trebuit să aștept să fie în siguranță copilul. Am văzut un medic care pleacă cu un copil, n-am văzut copilul. N-aveau ce să-mi spună. Partea de neonatologie a plecat cu copilul, iar partea de ginecologie a rămas cu mine, așa trebuie să fie. După 20-30 de minute a venit doamna doctor și mi-a spus că e în regulă”, a dezvăluit.

„Spitalul în care am născut era de suport COVID-19. Am încercat să mă protejez și nu m-am informat. Nu am avut lista cu ce să fac dacă… (…) A doua zi abia mi-a venit rezultatul testului COVID-19 și am putut vedea copilul la incubator. După 3 zile am fost externată. N-au putut să mă țină acolo pentru că era de suport COVID-19”, a mai zis.

„O dată pe săptămână am putut să o văd, cam jumătate pe oră. Nu sunt nici medicii de acord, pentru că un copil născut prematur are nevoie de mamă”, a continuat. Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de un an. Alexandru mai are un fiu în vârstă de 5 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter