Cristina Cioran, poză șocantă pe Instagram: „Vânătăile fac parte din program!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 iunie 2021, 12:32

În luna martie a acestui an, Cristina Cioran (43 de ani) a anunțat că va aduce pe lume primul ei copil. Actrița și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, au anunțat atunci, în emisiunea “Vorbește lumea”, că vor avea o fetiță.

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii (…) Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Ar trebui să nasc în septembrie.  Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele. E fetiță! Abia aștept! Voi avea o fetiță pe care abia o aștept. Avem o listă cu nume. Nu contează cu ce literă începe, doar să fie scurt. Să se termine în a sau e. Nu vreau să se prescurteze. Ana, Maria sunt nume foarte frumoase. Ema e un nume foarte frumos care e pe lista scurtă”, spunea vedeta de televiziune.

Citeşte şi: Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana

Citeşte și: Nicole Cherry, însărcinată! Prima reacție a artistei

Citeşte şi: Ce destin va avea Lilibet, fata cuplului Meghan – Harry. Predicțiile astrologului regretatei Prințese Diana

Citeşte şi: Alessia, dezvăluiri șocante despre cum părinții fostului iubit au vrut să-i răpească băiețelul

În ultima vreme, actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica ei de gravidă pentru a arăta tuturor cât este de fericită că va deveni mămică pentru prima oară. Recent, în mediul online, Cristina Cioran a publicat o fotografie care i-a uimit pe fani. În poză, actrița care apare plină de vânătăi pe picioare.

“Ready for you! ❤️ EMA ❤️. Vânătăile fac parte din program”, este mesajul scris de Cristina în dreptul pozei.

După apariția imaginii pe pagina de Instagram a vedetei, fanii i-au transmis o mulțime de mesaje în care o complimentează și îi urează numai bine: “O să fii o mamă bună și simpatică, sunt sigură! Sarcină și naștere ușoare!”, “Ești foarte frumoasă! Să ai parte numai de bucurii!”, “Ce nume frumos! Așa mă cheamă și pe mine. Naștere ușoară, Cristina.”

Vezi fotografia cu vânătăile Cristinei Cioran în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter