Cristina Cioran: ”Am fost o persoană care nu a ştiut care este gustul laptelui de ţară! Am băut doar lapte de supermarket”

De Madalina Racorean, pe

Despre Cristina Cioran am aflat de ceva timp că preferă mâncarea sănătoasă şi că este o ecologistă convinsă, care şi-ar dori ca şi copiii nostri să înveţe să protejeze mediul înconjurător. Am întrebat-o ce mănâncă sănătos, ce ne recomandă, dar şi ce face concret pentru a proteja natura.
Manânc cât se poate de sănătos, am introdus uşor hrana vie din simplul motiv că îmi plac legumele crude şi cu gust. Dar, am descoperit că ador shake-urile din legume fără să ştiu că ele reprezintă un stil de viaţă. Când am aflat că veganii mănâncă aşa m-am bucurat enorm!

Îmi plac legumele şi fructele dar şi iaurturile. Îmi fac multe salate şicombin tot ce înseamnă legumă şi se găseşte prin piaţă, pe la cultivatori sau prin magazine bio.

Ador să merg cu bicicleta! Fac asta în weekend şi mai merg şi cu rolele! Am un sfat pentru bucureşteni: bicicleta schimbă starea de spirit! Te face mai fericit:)

M-ai întrebat despre cosmeticele bio. Îmi plac foarte mult, eu îmi fac acasă o sumedenie de produse-cremă de noapte, demachiantele, fondul de ten, chiar şi gloss-ul. Le prepar din ingrediente natural şi sunt extreme de mulţumită de rezultate.

Cât despre ecologia în România, pot spune că este pe o pantă bună. Dar cu siguranţă trebuie să ne dorim mai mult! Important este ca cei mici sâ înveţe despre natură, ecologie şi reciclare pentru că ei contează cu adevarat. Ei sunt viitorul.

Mă bucur să văd în România foarte multe proiecte pro natura. Speranţa nu moare niciodată. Cred că românii au învăţat şi învaţă foarte multe despre protejarea naturii şi a mediului înconjurător. Bineînţeles că susţin campaniile eco! Am adunat gunoaie din pădurea Baneasa, reciclez, încerc să nu poluez 🙂

Aflu pe zi ce trece de oameni care fug de oraş, mi se pare minunat, eu însămi m-am mutat la ţară casă pot respire. Acum locuiesc lângă Bucureşti. Am ales să mă mut la ţară ca să pot avea grădina, aer, linişte, mult verde!

Care este ţara unde ecologia nu e o joacă? UK mi se pare că are o activitate intensă în ceea ce priveşte păstrarea frumosului natural, protejarea zonelor sălbatice, creşterea animalelor în mediul lor, autenticitatea… Nu mai zic de reciclare…

Am fost o persoană care nu a ştiut care este gustul laptelui de ţară! Am băut doar lapte de supermarket! Sunt născută şi crescută la oraş! Aş vrea ca ai mei copii să aibă parte de bucuria „de la ţară.”

Citeşte pe www.ecotrend.ro despre voluntariat într-un interviu cu Raluca Lăzăruţ!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter