Cristina Cioran își recunoaște sincer defectele fizice și este mândră de ele

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 01 iulie 2019, 12:34
Cristina Cioran este o femeie curajoasă, îndrăzneață și asumată. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct nu se sfiește să-și recunoască imperfecțiunile, ba mai mult, le acceptă și este mândră de ele.

Cristina Cioran, în vârstă de 42 de ani, a postat pe conturile de socializare o fotografie de la malul mării și alături a scris un mesaj motivant și foarte sincer: „Sunt Cristina Cioran, sunt imperfectă, sunt normală, un om obișnuit, o femeie cu forme de care sunt tare mândră! Am și celulită și pișcături, nici nu am timp să îmi fac mereu pedichiura sau manichiura și nici nu sunt standardul de înălțime greutate!

Cristina Cioran

Nu judec oamenii dupa cum arata sau dupa cât cântăresc! Pentru mine, un om frumos este un om fericit, multumit cu el și viața lui, cu conștiința împăcată. E ușor să bârfești, să râzi de altii, spun unii. Mie mi se pare usor să nu judeci, să nu te iei după aparențe, să nu bârfești, să nu râzi de altii! Îmi place apa foarte mult, nu soarele , ci apa!”, – a scris Cristina Cioran pe Instagram.

Cristina Cioran a demonstrat de-a lungul timpului că este o persoană deschisă, sociabilă și optimistă. Îndrăgita actriță a dezvăluit de curând, cu foarte mult curaj, care au fost primele sale joburi, demonstrând tuturor că atunci când îți dorești cu adevărat ceva, reușești să-l ai!

Cristina Cioran o înlocuiește în prezent pe Simona Gherghe la cârma emisiunii Acces Direct, prezentatoarea tv fiind în concediu de maternitate.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter