Cristina Cioran, fotografie îndrăzneață în lenjerie intimă

De Mădălina Manole, pe
Cristina Cioran și-a surprins toți prietenii virtuali cu o fotografie postată pe conturile de socializare. Carismatica actriță s-a pozat în lenjerie intimă spre deliciul fanilor și... al Iuliei Albu, care nu a ratat ocazia să o critice ironic, în stilul său caracteristic.

Cristina Cioran, în vârstă de 41 de ani, se poate mândri cu o siluetă de invidiat. Fosta prezentatoare TV a publicat cu mult curaj și încredere o imagine în care apare într-un corset modelator foarte sexy. Dacă fanii au apreciat atitudinea și au fost încântați de priveliștea oferită, nu același lucru putem să spunem și despre Iulia Albu. Fashion editorul a taxat-o imediat pe Cristina Cioran:

Cristina Cioran, fotografie îndrăzneață în lenjerie intimă

Sfârc, ninge Nea Zăpadă. Pentru cine era curios în legătură cu sânii Cristinei Cioran, am aflat că sunt 2 și… frumoși. Ce se întâmplă cu fulgii de nea dintre ei… este o altă poveste… și de ce neapărat să te pozezi cu telefonul în lenjerie în această manieră… iarăși… rămâne un mister. Unul bine ascuns de lenjeria urâtă pe care o poartă Cristina. #chilotipebarter #kikiciolan”, – a scris Iulia Albu pe blogul personal. 

Cristina Cioran se iubește de aproximativ 8 ani de zile cu Traian Văduva, în vârstă de 43 de ani. Cei doi s-au logodit și au planuri să ajungă la altar în viitorul apropiat. Iubitul Cristinei Cioran a mai fost căsătorit și are doi copii.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter