Cristina Bâtlan s-a deghizat ca să își urmărească angajații. Ce a descoperit vedeta PRO TV în fabrică

De Ovidiu Cojocaru, pe

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte “Musette” și jurată în emisiunea “Imperiul leilor”, de la Pro TV, s-a deghizat într-o simplă muncitoare, pentru a-și urmări angajații.

Vedeta PRO TV a mers în fabrica de la Huși, îmbrăcată într-o doamnă care se afla în probă de muncă și a stat câteva zile printre angajații fabricii sale, pentru a vedea cum se desfășoară activitatea lor de zi cu zi.

Cristina Bâtlan, „infiltrată” printre angajații săi

Totul face parte din primul episod al noului sezon al emisiunii „Șef sub acoperire”, care va debuta la PRO TV începând cu data de 9 februarie.

Citește și: Cristina Bâtlan și-a refăcut viața amoroasă la patru ani după divorț. „Iubesc și sunt iubită, iar asta e minunat!”

Cristina Bâtlan a acceptat provocarea, s-a machiat și-a luat halatul de angajat și a trecut la treabă. Recunoaște că acest lucru a însemnat pentru ea cu adevărat o provocare, iar cea mai mare frică a ei a fost să nu fie recunoscută de vreunul dintre cei care lucrează la fabrica ei.

„Îmi era foarte frică. Să nu mă vadă, să nu mă recunoasă. Nu mi-am dat niciodata costumul jos, mi-am intrat in rol perfect”, a povestit Cristina Bâtlan în emisiunea „La Măruță”.

Ce a descoperit Cristina Bâtlan în fabrica de pantofi

Ajunsă printre angajați, jurata de la „Impreiul leilor” a trecut direct la treabă. A lucrat cot la cot cu oamenii din fabrică și a văzut cu exactitate care este procesul de producție a produselor sale.

„Nu m-a bârfit nimeni. Îi iubeam oricum. Oamenii noștri sunt extraordinari, nu muncesc doar pentru bani. Ca să fii fericit ai nevoie de mai multe lucruri, si stând cu ei mi-am dat seama că vin acolo și fac totul cu mare drag”, a spus Cristina Bâtlan.

Citește și: Cu cine a fost înșelată Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”

Emisiunea „Șef sub acoperire” revine de săptămâna viitoare pe micile ecrane. Scopul acestui proiect este ca managerii unor companii de top din România să se deghizeze în angajați și să muncească cot la cot cu angajații săi.

Astfel vor ieși la suprafață lucruri pe care aceștia nu le știu, nemulțumiri venite din partea oamenilor sau momente de-a dreptul surprinzătoare, ori fie adevărate povești de viață nespuse.

Cristina Bâtlan a divorțat, după 26 de ani

Vedeta de la PRO TV a dezvăluit de curând că a divorțat de soțul ei, Roberto Bâtlan, după 26 de ani de căsnicie, pentru că acesta o înșela de ani buni. Afacerista a spus că a aflat târziu că soțul ei are o amantă și că i-a fost greu să accepte situația în care se afla.

După divorț, Cristina Bâtlan a rămas parteneră de afaceri cu fostul soț, cu care are un copil, Adi. „E foarte greu să stai 26 de ani cu un om în fiecare zi, să ai aceleași probleme și acasă, și la birou. Noi suntem în continuare cei mai buni prieteni. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră.

Sursă fotografii: Facebook / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter