Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

De Unica.ro, pe

Cristina Bâtlan, jurata de la „Imperiul leilor” și fondatoarea brand-ului de încălțăminte „Musette” a dezvăluit în podcast-ul „Acasă la Măruță” motivul pentru care a divorțat după 26 de ani de mariaj. Aceasta a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț și a fost prezentă la nunta acestuia cu actuala soție.

Cristina Bâtlan este milionară în euro datorită brand-ului de încălțăminte „Musette”, pe care l-a fondat alături de fostul ei soț, Roberto Bâtlan. Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, aceasta a mărturisit că deși au rămas parteneri de afaceri, căsnicia lor s-a sfârșit după 26 de ani, când a aflat că soțul ei o înșela de ani buni.

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, înșelată de soț după mai bine de 20 de ani de căsnicie

Eu nici nu am aflat. Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Nu aș fi crezut. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam.

Cineva mi-a deschis ochii, mi-a spus ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă. Am țipat, nu am vorbit. Asta nu e o chestie pe care o vorbești. Până la urmă, asta era realitatea. Atunci mi-am dat seama că sunt praf, că nu știu nimic. După povestea asta m-am dus în India, ca să înțeleg cine sunt, a mărturisit Cristina Bâtlan.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Ce scria pe tricoul pe care Elena Udrea îl purta atunci când a fost prinsă de poliție în Bulgaria și cât costă piesa vestimentară

Rusoaicele își taie gențile Chanel de mii de euro. Care este motivul

Brooklyn Beckham s-a căsătorit cu Nicola Peltz. Primele imagini cu rochia de mireasă

Cristina Bâtlan, prezentă la nunta fostului soț

După câțiva ani de lucru cu sine, Cristina a reușit să depășească momentul și a rămas bună prietenă cu fostul ei soț, care este și tatăl băiețelului ei, Adi. Aceasta a fost și la nunta lui cu actuala soție.

Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, însă ne-am despărțit de 6 ani. Am divorțat acum patru ani. Sunt o femeie singură.

Suntem o echipă imbatabilă, însă viața de familie nu era la fel. E foarte greu să stai 26 de ani cu un om în fiecare zi, să ai aceleași probleme și acasă, și la birou. Noi suntem în continuare cei mai buni prieteni.

Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă, a mai dezvăluit Cristina Bâtlan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter