O adolescentă s-a sinucis după ce a aflat că i se făcuse un cont fals pe Facebook

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 martie 2019, 18:16
O adolescentă a ales să își pună capăt zilelor după ce a descoperit că i se făcuse un cont fals pe Facebook. Ceea ce conținea profilul a generat discuții aprinse între fata de 15 ani și părinții acesteia.

Mediul online ne facilitează comunicarea, dar uneori, atunci când este folosit greșit, poate distruge vieți. Un gest necugetat, anonim, pe rețelele de socializare, a împins o adolescentă din Slatina la moarte. Părinții au descoperit un presupus profil de Facebook al fiicei lor, în care erau prezentate poze cu aceasta, iar în descriere se menționa faptul că își oferea serviciile sexuale, potrivit cancan.

Vestea contului fals a fost un șoc și pentru Bianca, care nu știa de existența lui.

“Raport acestei ființe josnice, o urechelniță care nu are curaj să-şi arate fața şi foloseste pozele acestei fete de numai 15 ani, încercând totodată să îi strice imaginea… sexul acestei ființe e necunoscut! Daţi raport să închidem fake-ul ăsta nesemnificativ #bianca_ionela e denumirea lui”, a scris Bianca pe pagina ei adevărată de Facebook, pe care posta fotografii însoțite deseori de citate motivaționale.

Surse apropiate familiei au mărturisit că după descoperirea șocantă, între tânără și părinți au apărut discuții aprinse, ceea ce i-a generat fetei o depresie puternică.

Adolescenta s-a sinucis cu un pumn de pastile

După o ceartă cu tatăl ei. Bianca și-a sunat mama să îi povestească ce îi macină sufletul, dar cum femeia era la muncă, a rugat-o să amâne discuția până la pauza de masă. Nu au mai apucat să vorbească pentru că tânăra a înghițit toate pastilele de inimă dintr-un flacon, care îi erau prescrise pentru tratarea unei afecțiuni, iar trupul ei a cedat.

Cel care a găsit-o în stare de inconștiență a fost tatăl fetei, care a apelat imediat 112. Paramedicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea, doar au constatat decesul survenit în urma unui stop cardiorespirator.

“Un bărbat ne-a sesizat prin 112 despre faptul că a găsit-o în locuință pe fiica sa în vârstă de 15 ani in stare de inconștiență. S-a deschis un dosar și se așteaptă rezultatul necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit surselor, Bianca s-ar fi gândit la sinucidere cu câteva zile înainte, când a postat pe contul ei personal de Facebook un mesaj: “Nu vreau să mă gândesc că tot ce a fost nu o să mai fie”.

Sursă foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter