Facebook și Instagram nu funcționează în mai multe țări, inclusiv România

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 14 martie 2019, 07:16
Facebook și Instagram au picat aseară în mai multe state din Europa, inclusiv România, dar problemele nu au putut fi rezolvate rapid. Internauții nu pot face postări pe aceste platforme. 

Facebook și Instagram, două dintre rețelele de socializare cele mai accesate din lume, au mari probleme și au fost oprite temporar. Internauții au sesizat că nu pot publica fotografii sau postări și nu pot distribui nimic pe conturile lor de Facebook, începând de aseară, după ora 18.

Până acum, utilizatorii din mai multe state din Europa și alte continente au semnalat aceste nereguli, dar reprezentanții companiilor nu au dezvăluit cauza acestor erori la nivel mondial.

Ce spun reprezentanții Facebook și Instagram

Un purtător de cuvânt al companiei Facebook a făcut primele declarații: „Suntem conştienţi că unele persoane se confruntă cu probleme în accesarea familiei de aplicaţii a Facebook”, a declarat acesta, conform Libertatea.ro.

„Lucrăm pentru a rezolva această problemă cât de curând posibil”, a mai adăugat el.

Utilizatorii nu au acces la postările pe profilele personale, pe pagini, în grupuri, la jocurile de pe Facebook sau la mesageria Facebook. De asemenea, funcţia de share este indisponibilă.

„A apărut o problemă. Lucrăm pentru a o remedia în cel mai scurt timp.”, „Ne pare rău, nu au fost încărcate fotografii noi. Vă rugăm să încercați din nou.” sunt mesajele pe care oamenii le primesc ori de câte ori încearcă să publice ceva pe contul lor de Facebook.

Se pare că probleme sunt și la nivel de Instagram. Utlizatorii raportează erori legate de news feed (56%), de logare (28%), dar și alt gen de probleme (14%).

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter