Cristiano Ronaldo si logodnica sa, imagini incitante din vacanță

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 10 iulie 2018, 19:07
Cristiano Ronaldo si logodnica sa, imagini incitante din vacanță. Cei doi au plecat în Grecia pentru a-și petrece concediu, înainte ca fotbalistul portughez să se întoarcă pe terenul de fotbal.

După ce echipa Portugaliei a fost eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal ce se desfășoară în Rusia, Cristiano Ronaldo și-a luat familia și a plecat în vacanță. Fotbalistul portughez așteaptă pe plajele însorite din Grecia să se finalizeze negocierile transferului său la echipa italiană Juventus.

După ce le-a arătat că este cel mai înfocat suporter al iubitului ei la Cupa Mondială, Georgina Rodriguez, în vârstă de 24 de ani, a aprins imaginația fanilor cu o fotografie incitantă postată de curând pe Instagram, în care ea și Ronaldo sunt surprinși într-un moment foarte tandru, pe un iaht.

Cei doi îndrăgostiți nu au plecat singuri în Grecia, ei fiind însoțiți de primul dintre cei patru copii ai atacantului portughez, Cristiano Ronaldo Jr. (8 ani).

Deși nu au confirmat oficial, se pare că Ronaldo i-ar fi dat inelul de logodnă iubitei sale după câteva luni de când frumoasa brunetă i-a dăruit o fetiță, pe Alana Martina. Cei doi s-au cunoscut la Barcelona și sunt împreună din 2016. Ceilalți copii ai lui sunt născuți de mame surogat.

Citește și: 

Julia Louis-Dreyfus, fericită după ce a învins cancerul. Cum arată acum actrița

Regina Elisabeta nu a participat la botezul Prințului Louis. Care este motivul

Sursă foto: northfoto/Instagram Georgina Rodriguez

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter