Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 15 noiembrie 2018, 15:36
Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez, s-au logodit, la un an după ce a venit pe lume fetița lor, Alana Martina.

Potrivit unor surse citate de Mirror Online, fotbalistul a cerut-o pe Georgina de soție. Bineînțeles, frumoasa brunetă a spus „DA” și deja a început să probeze rochii de mireasă.

Cuplul locuiește în Italia alături de cei trei copii ai fotbalistului, Cristiano Ronaldo Jr, gemenii Eva Maria și Mateo și de fetița lor, Alana.

Cei doi au fost fotografiați purtând pe deget inele ce seamănă cu verighetele, în timpul unei cine romantice, la Londra.

 

View this post on Instagram

 

In London.❤️🌹🔥

A post shared by – Cristiano & Georgina.🇮🇹 (@crisginaddicted) on


Cristiano deja i-a cerut lui Gio (n.r. Georgina) să se mărite cu el iar nunta va avea loc, dar puțini oameni cunosc detaliile. Tot ce se știe momentan este că Gio a probat deja câteva rochii de mireasă”, a afirmat sursa citată.

Georgina a fost surprinsă purtând un inel imens cu diamante pe mâna stângă.

 

View this post on Instagram

 

Stylish🔥😎 • • #georginarodriguez #cristianoronaldo #crisgina #beautiful #gorgeous #juventus

A post shared by Gio💜 (@georginaxcristiano) on

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Georgina l-a cunoscut pe celebrul fotbalist în iunie 2016, când lucra la un magazin de lux din Madrid, unde Ronaldo făcea cumpărături. Cristiano a fost cel care a făcut primul pas și a abordat-o.

Anul trecut ei au devenit părinții unei fetițe, iar Georgina îl ajută pe fotbalist să își crească și ceilalți trei copii.

S-a mai speculat odată că cei doi s-au logodit, după ce Georgina (23 ani) a purtat un inel la Cupa Mondială din această vară.

De asemenea, cu câteva luni timp în urmă, mama jucătorului de fotbal a afirmat: „Este mama nepoatei mele. Este o viitoare noră. Nu este nora mea încă. Este o viitoare noră. Este o persoană foarte calmă”.

Citește și: Serena Williams a fost desemnată femeia anului de revista GQ 

Citește și: Jessie J a dezvăluit că nu poate avea copii 

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter