Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu, se recăsătorește

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 17:44

Cristian Georgescu (53 de ani), fostul soț al Ancăi Țurcașiu (51 de ani), și-a refăcut complet viața amoroasă și este pe punctul de a se căsători. La un an după divorțul de Anca, medicul stomatolog și iubita sa sunt gata să facă pasul cel mare în relația pe care o au. Potrivit fanatik.ro, Cristian Georgescu i-ar fi cerut deja mâna iubitei sale, oferindu-i un inel de logodnă. În această perioadă, medicul și iubita lui se află într-o vacanță, împreună cu alți prieteni apropiați.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Momentul cererii în căsătorie a avut loc pe un yacht luxos.

Fostul naș de cunuie al lui Cristian Gerogescu și al Ancăi Țurcașiu, Cristian Țânțăreanu, spune că nu crede că îl va cununa și a doua oară pe medicul stomatolog.

Citeşte şi: Ce face Mihaela Rădulescu ori de câte ori revine în România: „E plăcerea mea. Nu o pot controla!”

Citeşte şi: Ce mască anti-cădere a părului folosește Monica Bîrlădeanu. Și-o prepară singură, acasă. „Credeți-mă, funcționează!”

Citeşte şi: DJ Harra, dezvăluiri emoționante din copilărie: „Când afli că ești adoptat, ai un șoc psihic!”

Citeşte şi: Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină. „Fericită cu 20 de kilograme în plus”

”Nu știu prea multe despre relația lui Cristian, nu am mai ținut legătura prea strâns. Oricum, nu mă pot băga eu în relațiile pe care le au și nici nu vreau, este strict treaba lui. Dar nu, nu îl voi cununa eu, nu cred că se pune problema s fiu eu naș la nunta lui”, a explicat Țânțăreanu, potrivit sursei citate mai sus.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat în vara anului 2020, după 22 de ani de mariaj. Cei doi au împreună un fiu, Radu, în vârstă de 21 de ani, student la Pedagogie.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, – scria Anca Țurcașiu, la momentul respectiv, într-un mesaj pe contul de Facebook.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter