Cristi Mitrea a avut prima discuție serioasă cu fiul lui și al Andreei Mantea: „De ce nu ești fericit?”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 28 octombrie 2019, 14:56
Cristi Mitrea a avut prima discuție ca între adulți cu fiul său și al Andreei Mantea, David. Băiețelul i-a spus tatălui său că nu este fericit.

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea s-a întâlnit cu David cu care a avut o discuție serioasă referitoare la fericire și iubire.

Prima discuție serioasă ca între oameni mari… până la un moment dat ?? #genul programulu idramă #music credits mitrutz #david ❤”, a scris Mitrea pe Facebook, în mesajul ce însoțea un filmuleț în care apare alături de David.

Citește și: Andreea Raicu, dezvăluiri despre fostele relații: ”Am fugit de singuratate cât am putut”

„Spune-mi, de ce ești nefericit? Ai spus că ești nefericit. Cu ce să te ajut? Care este nefericirea ta? Să te fac fericit… Păi de ce nu ești fericit, iubitul meu?”, l-a întrebat Cristi pe fiul său.

„Nu știu”, a răspuns David.

„Nu știi? Nu îți dai seama? Ce îți lipsește? Omul e nefericit când îi lipsește ceva”, i-a spus Mitrea.

„Îmi lipsește o fericire”, i-a explicat micuțul.

„Îți lipsește o fericire? Dar fericirea asta crezi că are un nume? Păi și cum o cheamă pe fericirea asta?”, încearcă sportivul să-l determine pe fiul său să vorbească.

„Da. Iubire”, a mărturisit David.

Citește și: Nadir a devenit tată pentru a doua oară

„Cum, cum? Iubire? Dumnezeule… Și mai departe? Către cine se îndreaptă această iubire? Spune-mi cine e domnișoara în cauză și o să ne descurcăm, o să vină fericirea și pe drumul tău. Vrei să vin la grădiniță să vorbesc cu ea? Trebuie? hai la tata în brațe să vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignoră? te place? V-ați pupat?”, l-a descusut luptătorul de fiul său.

„Îhî”, a răspuns David tot trist.

„V-ați pupat? Și atunci de ce ai mutra asta? de ce nu ești fericit dacă te-ai pupat? înseamnă că și ea te-a pupat, înseamnă că e reciproc, înseamnă că împărtășește aceleași sentimente, înseamnă că există ceea ce tu spui că lipsește: iubire. Și atunci de ce simți tu că nu există?”, i-a mai spus Cristi Mitrea băiețelului, înainte ce acesta să fugă la desene.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter