Cristi Brancu va avea o nouă colegă de emisiune. Despre cine este vorba

De Mădălina Manole, pe
Tot mai multe schimbări se petrec în televiziune începând din această toamnă, iar emisiunea prezentată de Cristi Brancu nu face excepție. 

Cristi Brancu va avea o nouă colegă de platou alături de care va prezenta de acum emisiunea „Agenția Vip” de la Antena Stars. În locul carismaticei Bianca Sârbu, la cârmă va veni Majda Aboulumosha. Mulatra va fi pentru prima oară văzută pe micile ecrane într-o astfel de ipostază: „Agenția VIP este un proiect tot mai puternic o data cu fiecare sezon. Abia așteptăm sa oferim exclusivități noi din 27 August, alături de Majda, care va adauga la ingredientele emisiunii emoție, zâmbet, farmec și multă buna dispoziție! Mai mult show, mai fresh, mai cool!”  – a declarat Cristi Brancu potrivit Spynews.

Majda Aboulumosha

Majda Aboulumosha, în vârstă de 32 de ani, este o actriță îndrăgită de telespectatori, mai ales după prestația pe caer a avut-o în emisiunea „Ferma vedetelor”, de la Pro Tv: „Propunerea din partea Antenei Stars de a prenzenta alături de Cristi Brancu emisiunea „Agenția VIP’ a fost o bucurie. Am acceptat cu zâmbetul pe buze știind ca lucrurile se vor dezvolta natural și sunt înconjurată de o echipă cu o experiență vastă de la care o să am ce sa învăț și ne vom completa perfect. „,  a transmis Majda pentru sursa citată.

Citește și – În sfârșit! Smiley a recunoscut că are o relație: “Femeia cu care sunt este…”

Citește și – Jorge, dezvăluiri intime din viața sexuală: „Răspunsul este da. Sunt cuminte, dar…”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter