Cristi Brancu a ajuns la spital: „Totul vine la pachet cu sacrificii”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 12 iulie 2018, 11:54
Cristi Brancu a ajuns la spital. Îndrăgitul prezentator TV se confruntă cu niște probleme de sănătate și acum  va trebui să se supună tratamentului.

Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Agenția Vip de la Antena Stars, și-a anunțat fanii că se confruntă cu o problemă de sănătate care îl obligă să meagă la spital pentru a se trata. Detaliile au fost oferite chiar de agentul vip pe contul său de Facebook, acolo unde, de altfel, a publicat și o fotografie din timpul tratamentului: „25 de ani de muncă în prima linie? Totul vine la pachet cu sacrificiile. Sunt ‘fericitul’ posesor al unei hernii de disc, pe care o tratez prin elongație şi alte proceduri de înaltă clasă„ – a scris Crist Brancu. În urmă cu o săptămână, Cristi Brancu anunța pe pagina sa de Instagram că s-a supus unui test RMN ca urmare a faptului că de trei luni îi amorțea mâna dreaptă.

Cristi Brsancu la spital

Cristi Brancu, în vârstă de 45 de ani, este căsătorit cu Oana Turcu, 43 de ani, și au împreună un băiețel, pe nume Tudor, alintat de părinți Teddy, care va împlini pe 1 august vârsta de 7 ani.

Citește și – Roxana Ciuhulescu a născut un băiețel

Citește și – Ce părere are Julie, fiica Danei Săvuică, despre divorțul părinților săi

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter