Cum se înțeleg Cristi Brancu și Oana Turcu după 15 ani de relație: „Când încep să apară clasamentele, înseamnă că undeva e o problemă” Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 februarie 2023, 10:45

Cristi Brancu schimbă prefixul anul acesta și, în exclusivitate, ne-a povestit cum arată viața sa dincolo de micul ecran, cum se înțelege cu soția sa, Oana, după 15 ani de relație, dar și cum îl crește și educă pe fiul său, Tudor.

Aflăm de la Cristi Brancu și cum s-a luptat, în anii tinereții, cu acneea și se trata cu cremele soției sale, Oana Turcu, înainte să o cunoască pe ea. Îndrăgitul prezentator ”Exclusiv VIP” de la Prima TV a recunoscut că nu a fost o perioadă tocmai ușoară lupta cu coșurile. A suferit și a încercat diverse tratamente ca să poată să-i vină de hac acneei.

Prezentatorul „Exclusiv VIP”, de la Prima Tv, ne-a vorbit, în interviul exclusiv pentru UNICA.RO, despre modul în care se menține în formă, dar a dezvăluit și alte „secrete” de familie.

Cristi, faci echipă cu familia ta și în studioul Prima TV, pentru emisiunea ”Exclusiv VIP”. Ce te-a determinat, personal vorbind: ai simțit că așa poți petrece mai mult timp cu fiul tău sau ca familie ori au fost altele argumentele?

Recent, am împlinit 15 ani de când Oana și cu mine ne-am întâlnit și suntem un cuplu. De atunci, zi de zi am fost conectați, am fost împreună, am fost implicați în tot ceea ce e important în viața ei, în viața mea. Acesta este, de altfel, motivul pentru care iubirea noastră este atât de sudată.

Prin urmare, i-am invitat să fie în echipa Exclusiv VIP nu din motive de timp de calitate, ci pentru că Oana are o carieră frumoasă și îndelungată în TV, cu interviuri memorabile, iar Tudor… spun mulți oameni neutri că are talent. Așadar, nu sunt motive subiective, cu doar pentru că Oana și Tudor au ce spune!

Cristi Brancu, relație extraordinară cu fiul lui: „Vorbim despre toate, dar în limita vârstei și a lucrurilor pe care e bine să le știe”

Ce îi spune tatăl Cristi Brancu deja cavalerului Tudor legat de comportamentul în societate?

Cavalerul Tudor este un tip care știe să învețe din lucrurile bune și mai puțin bune care se întâmplă în jurul nostru. E cel care salută și vorbește frumos în orice împrejurare, în orice loc în care intră. E cel care se comportă civilizat cu colegii săi, chiar și cu cei care nu merită. 

El învață să prețuiască respectul, cuvântul dat, să fie responsabil, să nu mintă și să se comporte frumos cu fetele. Oferă uneori câte un compliment de nici nu știi cum i-a venit această idee!

Aveți discutii ca băieții? Despre ce vorbiți?

Atenție, Tudor are 11 ani! Sigur că vorbim despre pasiunuile lui – filme pe YouTube, modalități de filmare, cum să faci o poveste sa fie mai bună – care, ce să vezi, sunt și pasiunile lui tati. Dar aude lucruri în jurul lui la școală și mă întreabă.

Normal că a trecut vremea în care să crezi că barza vine și… știți voi… Dar trăiește într-un mediu curat, ferit de lucruri nepotrivite. Evident, vorbim despre toate, dar în limita vârstei și a lucrurilor pe care e bine să le știe acum! E un tip maleabil și stabilim repede limitele.

Care crezi că ar fi subiectul despre care nu ai putea vorbi tu cu Tudor și ai ruga-o pe Oana să se ocupe?

E, uite că la asta nu m-am gândit, pentru că, în general, Oana și cu mine suntem împreună și ne întreabă pe amândoi ce îl frământă. Cred că pot vorbi orice cu el, la fel și Oana, dar nu există ceva care trebuie evitat de mine sau de ea.

S-a luptat cu acneea până la 30 de ani: „Cabinetul de cosmetică la care mergeam folosea fix produsele Oanei. Și m-au ajutat enorm”


Soția ta are o afacere de succes în domeniul frumuseții. Tu folosesti vreun produs pentru ten, păr?

Povestea cremelor ei pe pielea mea începe cu mult înainte să ne cunoaștem. Am suferit până la 30 de ani de mari probleme cu acneea, iar cabinetul de cosmetică la care mergeam folosea fix produsele ei. Și m-au ajutat enorm.

„Când muncesc mult și uit de tot, apare ea brusc cu o mască cu acid hialuronic și pac!, mi-o montează pe față”

Ulterior, când am cam scăpat boii cu mâncarea și mă îngrășasem, am lucrat pe două fronturi – am respectat câteva legi ale meniului cumpătat, de la un celebru nutriționist, și am desâvârșit procesul, cu o cremă pentru slăbire pe care am folosit-o multe săptâmâni.

Din când în când, când muncesc mult și uit de tot, apare ea brusc cu o mască cu acid hialuronic și pac!, mi-o montează pe față. Ca să fiu fresh.

Cristi Brancu a scăpat de acnee, cu tratament, și de kilogramele în plus cu dietă și creme

Se vede că ești destul de atent cu kilogramele. Cum îți menții silueta și, mai ales, cum eviți celebra ”burtă” care îi bântuie pe bărbați cam cum face celulita în cazul femeilor?

Cea mai importantă lege în viață este… măsura. În orice. Când merg în vacanțe, gust din tot ceea ce poate fi interesant, apoi am o perioadă de câteva zile în care sunt foarte atent la meniu și revin la greutatea normală.

Și, după cum v-am spus, dacă am vreo problemă urgentă, am crema cu pricina la capul patului! Important este să îți satisfaci orice poftă, dar câte puțin. Și nu în fiecare zi.

Unii bărbați celebri de la Hollywood au apelat la operații estetice. Fiind vedetă de televiziune, ai apela la acest gen de medicină?

Nu aș apela, pentru că nu cred că asta mă poate ajuta. Văd mulți bărbați efectiv transformați la chip și îi pot înțelege – nimeni nu e pregătit la fel să întâmpine ideea că îmbâtrânește! -, dar cred că, doar de dragul unei tinereți iluzorii, nu mă văd operat.

Important este ca fiecare să se simtă bine așa cum este. Dar să nu devii penibil la vârste respectabile. Operația estetică presupune un fel de nesiguranță pe care nu o resimt.

Ce spune Cristi Brancu despre Oana Turcu: „Este un suflet minunat și sunt atât de norocos că mă iubește cu aceeași patimă”

Ce nu îți place să vezi la o femeie?

Vulgaritate, agresivitate, limbaj trivial, idei nocive aduse la rang de model de succes în societate, consum exagerat de alcool. Perversitate în gând și fapte. Cred în femeile puternice, cred în delicatețe și feminitate, dar nu cred în extreme.

Ce apreciezi la Oana, chiar și după atâția ani?

Este un suflet minunat și sunt atât de norocos că mă iubește cu aceeași patimă ca acum 15 ani. Tot ceea ce ea face, mă face să îi dau tot ce am mai bun. Este un om curat, care nu înșeală și care dă totul atunci când se simte iubit, respectat, ocrotit. E o mamă de poveste.

Oana este o femeie la fel de frumoasă ca atunci când ai cunoscut-o. Crezi că, dacă nu ar fi reușit să își mențină corpul sau tenul în acest fel, ai fi privit-o cu alți ochi?

Eu m-am îndrăgostit și o iubesc, pentru că este așa cum este. Și oricum ar putea fi, tot la fel o voi iubi. O femeie uită de trup sau de ten când are un dezechilibru interior, dar câtă vreme noi, băieții ei, suntem aici, orice îndoială omenească nu are cum să fie mai puternică decât o simplă idee trecătoare.

Ceea ce mi-a oferit Oana nu are legătură cu aspectul decât într-o anumită privință și nu aceea e majoritară. Ea, însă, este un influencer cunoscut în domeniul frumuseții și are dorința de îngrijire în sânge. Nu degeaba are de 25 de ani un business în industria de beauty. Așa va fi viața ei mereu!

„Când încep să apară clasamentele, înseamnă că undeva e o problemă”


Consideri că este adevărată vorba că într-o relație unul iubește mai mult decât celălalt?

Cred că acest lucru nu are importanță în clipa în care fiecare îl pune pe celălalt mai presus de sine, în suflet. Când încep să apară clasamentele, înseamnă că undeva e o problemă.

Care este sfatul primit de la părinții tăi care te-a ajutat cel mai mult în viață?

Să fii om drept. Să nu minți în lume și în profesia ta. Să fii mereu fanul lucrului bine făcut.

Foto: Prima TV / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter