Crina Abrudan s-a fotografiat nud la 42 de ani! Are o siluetă trasă prin inel

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Crina Abrudan (42 de ani) a publicat două fotografii în care este surprinsă nud pe plajă. Imaginile în GALERIA FOTO de mai jos!

Crina Abrudan s-a fotografiat nud la 42 de ani! Are o siluetă trasă prin inel

În fotografiile cu pricina, fosta prezentatoare TV are zonele intime acoperite cu floarea soarelui. Deși are aproape 1.350 de aprecieri, secțiunea de comentarii a imaginii este blocată.

Înainte să publicele aceste fotografii, Crina a postat și o serie de imagini în bikini. Cum se menține în formă, vă întrebați?

„Lumea are impresia că mă înfometez sau că mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități.

Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport. O singură dată mi-am făcut un abonament la sală, dar aveam probleme cu coloana.

Am făcut exerciții pentru mușchii spatelui. Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză”, povestea Crina Abrudan în luna decembrie a anului trecut.

„Sunt norocoasă. Semăn cu tatăl meu, înaltă și slabă și fără probleme de greutate. Îmi amintesc că mama ne și zicea că ea se îngrașă numai când ne vede pe noi cum mâncăm”, mai povestea în trecut vedeta.

Iubește masajul: „Am văzut super rezultate”

„Sunt o împătimită a masajului, iar de ceva timp am descoperit masajul cu bambus. Fără urmă de laudă spun că am văzut super rezultate chiar și după primele ședințe. Mai puțină celulită și mai multă fermitate!”, a mai spus Crina.

Din anul 2010, fosta știristă formează un cuplu cu fostul jucător de fotbal Gabi Popescu. Perechea și-a oficializat relația în vara anului 2017.

După retragerea de la Antena 1, Crina s-a dedicat designului interior, ulterior achiziționând un apartament în care a amenajat un spațiu de joacă pentru copii.

Foto: Instagram

Citește și:

Brigitte Bardot a împlinit 86 de ani! Actrița a avut o viață tulburată, marcată de mai multe tentative de suicid

Au devenit părinți pentru prima dată! Numele ales are o semnificație puternică pentru pereche

Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 4 ani! Primele imagini de la aniversarea micuței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter