CRBL s-a mutat în Spania cu soția și fiica lui: „Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 14:27

CRBL (42 de ani) și soția lui, coregrafa Elena Vascu (34 de ani), formează un cuplu de la începutul anului 2008. Împreună au o fiică, Alesia, în vârstă de 10 ani.

Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale competiției TV Dansez pentru tine, unde artistul era concurent, iar Elena coregrafa lui și a partenerei lui de dans, Marieta.

CRBL s-a mutat în Spania cu soția și fiica lui: „Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită”

Solistul și familia lui s-au mutat de curând în Spania. Lunar, de acolo, artistul lansează câte o nouă piesă. „Mi-am adus cu mine toate lucrurile din România. Lucrez mai departe la album”, a declarat CRBL pentru Vorbește Lumea.

„Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită pentru că așa ne-am propus în 2020, conform COVID-19 și nu numai. Avem niște planuri pentru 2021 pe care le vom pune în practică”, a continuat.

„Fetele sunt foarte bine, Alesia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ British în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală.

Iar Elena cu o cerveza, café con leche. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante.” Întrebat de Adela dacă își doresc să revină în țară după un an, CRBL a dezvăluit că „planul este să rămână acolo ceva timp”.

Vorbind despre diferențele dintre Spania și România, artistul a mai spus: „În ceea ce privește educația, [în Spania] sunt mult în urmă față de sistemul educațional din România. Pe de altă parte, sunt mult mai civilizați decât noi, dar nu semnalizează când fac stânga, dreapta, în zona de trafic”.

„Se poartă mască non-stop aici, apropo de COVID. E ceva normal pentru că amenda se aplică și este între 700 de euro și 700 de mii de euro.

Eu, deocamdată, sunt ultimul din familie care vorbește spaniola. Elena vorbește cel mai bine, Alesia deja m-a depășit, vorbește mult mai bine decât mine. Eu învăț de la ea. (…)

Ne integrăm așa ușor ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.”

Foto: Instagram

Citește și:

Karmen, despre depresia post-natală: „Simțeam ceva copleșitor ce nu știam cum să controlez”

Alina Laufer a aflat sexul gemenilor. Vedeta și soțul ei sunt în culmea fericirii

Are sau nu Inna operații estetice? Artista a clarificat speculațiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter