CRBL a fost inventiv! Cum a cerut-o în căsătorie pe soția sa, Elena

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 26 februarie 2019, 15:29
CRBL și soția sa, Elena împlinesc anul acesta 11 ani de căsătorie. Pe măsură ce timpul a trecut, dragostea lor a crescut și, iată că și astăzi se iubesc la fel ca în prima zi și se înțeleg de minune. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Alessia, în vârstă de 8 ani.

CRBL, pe numele său real, Eduard Mihail Andreianu, în vârstă de 40 de ani, se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și pentru că iubirea lor a făcut față probei timpului, cei doi au decis să-și reînnoiască jurămintele și să organizeze o petrecere pe măsură: “În noiembrie 2018 am împlinit 10 ani de căsnicie, dar nu am apucat să sărbătorim cum se cuvine. Am plănuit un super party, dar unii au participat la emisiunea «Asia Express», difuzată de Antena 1, și erau în India (n.r. filmările s-au terminat în decembrie 2018), – a declarat Elena, soția lui CRBL “Ghidul Miresei”.

CRBL si familia

CRBL și Elena s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Dansez pentru tine”, difuzată de Pro Tv, la vremea respectivă CRBL fiind concurent, iar cea care avea să-i devină ulterior soție, fiind coregraf. Elena și-a amintit modul în care a fost cerută de soție de către artist și nu putem să nu remarcăm ingeniozitatea și inventivitatea de care a dat dovadă CRBL, asigurându-se că este imposibil ca astfel să fie refuzat: “Ce frumos am fost cerută de soție. Am găsit acasă o pisicuță super drăguță, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îți dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica și…abia după ceva timp am observat și inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire”, – a dezvăluit Elena pentru sursa citată.

 

View this post on Instagram

 

NEW COLLECTION CALIFORNIA DREAM brings avantgarde and sensual that create wonderfully flowing bridal looks. Models @eduardcrbl and his beautiful wife @elena.cerebela. Thank you! Style: ELENA DESIGNER: Mirela Iorgoni @mirelaiorgonidesign www.midbridal.com www.mirelaiorgonidesign.com #mirelaiorgonidesign #mirelaiorgoni PhotoShoot Magazine: Ghidul Miresei #mirelaiorgoni#mid#midbridal #mirelaiorgonidesign#theknotmirelaiorgoni#trunkshowmirelaiorgoni#trunkshowsmirelaiorgonidesign#anastasiabeverlyhills #dresses#theknotmirelaiorgonidesign#theknot #theknotweddings#californiawedding #socalbride#weddingwire#pinterest#etsyshop #etsy #pint#styledshoot #bridetobe#weddingday #weddings #bride #bridal #weddingdresses #designer #gown #weddinggown

A post shared by MID BRIDAL (@midbridal) on

Pe de altă parte, CRBL a mărturisit care este taina relației lor longevive și bine sudate: “Nu există secret, este vorba despre «mare atenție ce alegi în momentul în care o ceri de soție», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiți cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereți, fără limite, după aia vorbești de căsătorie, o relație lungă și, de ce nu, să te gândești să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Țin minte că mi-am cerut repede soția în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuși, dar nah minus cu plus se atrag.”, – a declarat CRBL pentru Click.ro

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter