CRBL și partenerul lui au dat de greu la Te cunosc de undeva!. „Nu am mâncat nimic toată ziua”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 29 martie 2023, 16:02

CRBL şi partenerul său, Vocea din online, vor debuta la Te cunosc de undeva! cu o transformare spectaculoasă: Marilyn Manson. Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera, sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Pe lângă această provocare, CRBL şi colegul lui au avut de îndurat şi un „tratament” special, pentru a fi cât mai aproape de original. Cei doi au rezistat și speră că succesul va fi de partea lor.

„Am stat cu staniol pe dinţi mai bine de 10 ore”

„Am stat cu staniol pe dinţi mai bine de 10 ore, deci nu am mâncat nimic toată ziua! Vă daţi seama cum îmi voi aminti cina cu pastile de stomac, de după!”, povesteşte amuzat cel supranumit Vocea din online, care nu ratează momentul să îşi taxeze colegii de la canapea. „Aşa sunt oamenii, eu le-am dus cafele la machiaj, i-am întrebat de sănătate, şi ei n-au dat cele 5 puncte! Nu se face!”, a mai glumit artistul.

Citeşte și: Lista completă a concurenților „Te cunosc de undeva”. Ele sunt vedetele care fac echipă în sezonul 19, la Antena 1 / Exclusiv

CRBL: „Problema noastră sinceră este cum împărţim trofeul”

La rândul său, CRBL crede că și-a găsit un coleg pe măsură și nu se teme de competiție.

„După cum puteţi observa, cine se aseamănă, se adună! Şi aici nu mă refer la colegii de pe canapea, ci la „jumătatea” mea! Nebunia ne caracteriază şi talentul ne recomandă! Microfonul şi „toacele” nu sunt o problemă pentru noi, nici rujul sau nici juraţii. Problema noastră sinceră este cum împărţim trofeul. Dar, până atunci, vă las să savuraţi cea mai întunecată prestaţie a noastră. În prima ediţie o să înţelegeţi despre ce vorbesc.

Ne bazăm pe românii devoratori de umor de calitate din partea noastră, în rest, nu garantez nimic. Noi încercăm toate variantele de mită pentru ruletă. Până acum nu ne-a ieşit, dar nu renunţăm. Poate bitcoin?”, a glumit CRBL.

Citeşte și: Mihai Petre, primele impresii după venirea la Te cunosc de undeva!: „Se potriveşte personalităţii mele

8 artiști cu greutate intră în competiție

Transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare nouă. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă.

Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol grandios.

Foto: Pr, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter