CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 13:31

CRBL și familia lui au hotărât să înceapă o viață nouă, departe de România, în ținuturile însorite ale Spaniei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

CRBL este unul dintre cei mai populari artiști din România. El a luat însă decizia de a se muta în Marbella, Spania, alături de soția și fiica lui. Aceștia au luat decizia în speranța de a trăi o viață mai bună decât în România.

Artistul a recunoscut că traiul în Spania nu este ușor, prețul chiriilor fiind destul de piperat. El a spus că pentru a închiria o locuință acolo este nevoie de sute de euro. Dacă prețul apartamentul cu două camere și terase mari oscilează între 500 și 700 de euro în Marbella, prețul unei case ajunge și la sute de mii de euro pe lună.

„În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari”, a spus CRBL la ProTV, citat de Substanțial. „Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm”.

Citește și: Ce a spus Anamaria Prodan despre poza prelucrată în Photoshop devenită virală

Citește și: Rikito Watanabe de la „Chefi la cuțite” are o iubită. Cine i-a pus inima pe jar

Citește și: Speak și Ștefania, despre hotelul în care au fost izolați în Jakarta: „Rău, ceva îngrozitor”

Citește și: Cum arată Laura Andreșan acum, la 40 de ani

Totodată, CRBL a fost lovit și de un șoc cultural. Acesta a spus că spaniolii i se par mai leneși decât românii. „Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli”, a destăinuit el. „Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat. Românul rezolvă orice situație”.

CRBL a vorbit și despre rapiditatea cu care românii se adaptează la situații noi, lucru pe care spaniolii nu îl fac la fel de ușor, din perspectiva artistului. Partea bună este că familia artistului are deja mulți prieteni români în Spania, care le fac procesul de acomodare mai ușor.

„Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice”, a zis CRBL. „Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat”.

Foto – Facebook

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Spania!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter