Elena, soția lui CRBL, primele declarații despre scandalul dintre artist și Andreea Tonciu

De Unica.ro, pe

Elena, soția lui CRBL, a reacționat la scandalul pe care artistul l-a avut cu Andreea Tonciu în cadrul competiției „Survivor România”.

Prezentă în emisiunea „La Măruță” printr-un apel video, Elena a vorbit despre confictele lui CRBL cu coechipierii săi în cadrul reality show-ului din Republica Dominicană.

La ce presiune este acolo, este absolut normal ce se întâmplă. Să nu mănânci, să nu dormi, să pierzi încontinuu, este normal să existe aceste discuții.

Știu ce am acasă. (n.r. CRBL) Este o persoană care spune exact ce gândește, spune exact pe față. Așa este el, tot timpul o să spună adevărul. El nu stă să se gândească cum să spună, ti-o spune direct. Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare. Adevărul nu este mereu drăguț, nu este mereu parfumat. Asta e viața, a spus Elena.

Andreea Tonciu, acuzații dure la adresa lui CRBL

În cadrul competiției, între CRBL și Andreea Tonciu s-a iscat un scandal ce s-a lăsat cu replici acide din partea amândurora. Vedeta l-a acuzat pe artist că a înjurat-o și că i-a aruncat cuvinte grele.

După ce a fost eliminată de la „Survivor România”, aceasta a continuat cu acuzații la adresa lui CRBL.

CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat, în primul rând, pentru că nu este. A dat dovadă de mahalagism ieftin, cum el l-a numit. (…)

Pentru mine CRBL este un bădăran pentru că nu știe cum să se poarte cu o femeie. Eu sunt curioasa cum se comportă cu soția lui, cu copilul lui pentru că el era singurul care zicea că nu îi este dor de nimeni, nu îi este dor de familie. El este foarte rău și din cauza asta nu se plânge. Are un suflet foarte rău și este foarte dur ca om. Am rămas și eu surprinsă pentru că de la o singură întrebare, fără vreo jignire, CRBL a izbucnit, m-a înjurat, aproape că m-a bătut, a declarat Andreea Tonciu.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, noi acuzații la adresa lui CRBL: „A vrut să mă agreseze!”

Citeşte şi: Loredana Chivu, despre sinuciderea tatălui ei: „Nu avea dreptul să facă așa ceva!”

Citeşte şi: Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

Citeşte şi: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Elena, soția lui CRBL, primele declarații despre scandalul dintre artist și Andreea Tonciu

Elena, soția lui CRBL, a răspuns acestor afirmații lansate la adresa artistului.

Este părerea ei, părerile sunt împărțite, nu am ce să comentez. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Atât.

Oamenii știu cine este Andreea Tonciu. Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat. Nu este o emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire.

Sunt imună la capitolul ăsta. Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună, adică nu e ca și cum vine cineva și-mi spune. Am văzut și eu la tv ce a fost, a declarat Elena, soția lui CRBL, la Pro TV, potrivit fanatik.ro.

Dacă ar putea să-i transmită un mesaj soțul ei, Elena i-ar spune că îl sprijină necondiționat și este alături de el, împreună cu fiica lor, Alexia.

I-aș spune că am încredere totală în el, că îl iubesc foarte mult. Cu Alexia îl susținem secundă de secundă, chiar dacă suntem departe, suntem lângă el.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter