CRBL se întoarce în România, după șase ani petrecuți în Spania

De Unica.ro, pe

CRBL a anunțat că se mută din nou în România, împreună cu soția și fiica sa. Artistul și familia lui au locuit în ultimii șase ani în Spania.

CRBL, soția lui, coregrafa Elena Vascu, și fiica lor, Alesia, în vârstă de 12 ani, au decis să se mute înapoi în România din toamna acestui an. Artistul a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV cum au luat această hotărâre.

Citește și: Elena Băsescu, transformată complet după cele mai recente intervenții estetice. Cum arată acum

Părinții nu i-au dat voie să se mărite cu iubirea vieții ei. Peste 40 de ani a găsit o bucată de ziar ascunsă de mama ei

Răzvan Simion își amintește de ultima apariție a Mădălinei Manole la Neatza cu Răzvan și Dani: „Era de nerecunoscut”

A slăbit 125 de kilograme după ce a renunțat la un singur aliment. Transformarea ei e uluitoare! FOTO

Cum au hotărât CRBL și familia lui să se întoarcă în România

Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat, a mărturisit CRBL.

Artistul a mai dezvăluit că soția lui are în plan să-și deschidă o școală de dans, iar fiica lui va merge la vechea ei școală. Cei trei vor locui cu chirie pentru că la plecarea în Spania și-au vândut toate proprietățile.

Pentru a-și continua studiile în România, fiica lui CRBL trebuie să dea niște teste de evaluare.

Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală, a mai spus artistul.

CRBL: „Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro”

CRBL a mai povestit că în Spania are o mulțime de lucruri ce vor trebui transportate în România, printre care se numără aparatură de studio, haine, mobilă, biciclete, un caiac, o motocicletă, 100 de perechi de încălțăminte. În colecția sa, CRBL are și o pereche de adidași care valorează 17.000 de euro.

Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000, a spus artistul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter