Conflictul dintre CRBL și Oase continuă. Cum l-a descris artistul recent pe co-prezentatorul „Asia Express”

De Unica.ro, pe

Invitat în emisiunea „La Măruță”, CRBL (43 de ani) a acceptat provocarea sosurilor iuți. Artistul a trebuit să răspundă mai multor întrebări, ulterior având alegerea de a dezvălui întrebarea sau de a mânca o rondea de cașcaval acoperită cu sos iute.

Conflictul dintre CRBL și Oase continuă. Cum l-a descris artistul recent pe co-prezentatorul „Asia Express”

CRBL a fost rugat să spună care crede el că sunt defectele lui Oase. Artistul și dansatorul, cândva buni prieteni, au participat și chiar câștigat sezonul 2 „Asia Express”. După însă, prietenia dintre ei s-a încheiat.

„Leneș, și asta știe și el și lumea din jurul lui și știm cu toții, și mimează bunăstarea. Acestea sunt”, a declarat CRBL, în emisiunea „La Măruță”.

De ce s-au certat CRBL și Oase?

„După «Asia Express», am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate. I-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar. (…) Noi știam cumva că va urma să fim co-prezentatori la «Asia Express» sezonul 3. Se vehicula deja în interiorul echipei acest subiect”, declara CRBL în mediul online, în urmă cu ceva timp.

Au trecut mai multe luni, perioadă în care CRBL a primit o altă ofertă de la Kanal D. A revenit către Antena 1 și a cerut oferta finală pentru el și Oase. Împreună ar fi decis că banii nu erau suficienți, moment în care CRBL a acceptat proiectul de la Kanal D, cu condiția ca și Oase să facă parte din nou proiect. Ulterior, Oase a luat legătura cu Antena 1 pe cont propriu.

În tot acest timp, însă, i-ar fi povestit lui CRBL ce sumă i s-a oferit. „I-am spus: «Nu poți să te duci la «Asia Express» fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani?»”, a mai spus CRBL.

După ce locul pentru Oase a fost găsit la Kanal D, CRBL a revenit către dansator, care i-a mărturisit că semnase deja cu Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter