Mesajul lui CRBL după ce a fost eliminat de la „Survivor România”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 10:03

CRBL a părăsit competiția „Survivor România” în ediția de luni, 18 aprilie 2022. Artistul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima vreme.

CRBL nu a mai primit acordul medicilor să rămână în competiția „Survivor România”, după ce în ultimele săptămâni a avut probleme de sănătate destul de serioase.

CRBL părăește competiția pe temeiuri medicale. Recuperarea ta se va face în condiții optime în afara competiției Survivor, a fost anunțul făcut de prezentatorul show-ul de la PRO TV, Daniel Pavel.

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Ce nume va purta a treia fiică a Ralucăi Pastramă

Dana Budeanu, poză nud pe rețelele de socializare

Mesajul lui CRBL după ce a fost eliminat de la „Survivor România”

Cântărețul s-a arătat extrem de surprins de decizia producătorilor. Acesta a mărturisit că și-ar fi dorit să rămână în jungla din Republica Dominicană.

E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Nu am apucat să lupt măcar o dată împotriva lui TJ, fair-play, sportiv. Am foarte multe regrete care țin de Survivor. 

Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală. Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică, a spus CRBL înainte de plecarea de la „Survivor România”, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter