Costin Craioveanu este „afectat” de divorțul de Mihaela Cernea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 10:01

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu în martie 2022, după 18 ani de mariaj. Fostul cuplu are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) și Leia (13 ani).

Costin Craioveanu este „afectat” de divorțul de Mihaela Cernea

La începutul anului acesta, solista ar fi fost agresată de pictor, ulterior obținând un ordin de restricție împotriva sa.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea pentru Click!. Contactat de aceeași publicație, Costin a declarat: „Eu nu știu nimic. Nu am primit nicio înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”.

Ulterior, însă, avocatul pictorului a declarat pentru Click!: „Costin nu și-a agresat soția! Nu știu de unde a apărut informația asta, zvonurile acestea! E complet eronat! Costin e un om trist, afectat de ceea ce se întâmplă! Nu a existat altercație fizică. Nu au existat violențe! Așteptăm și noi să vedem ce motiv al divorțului a fost invocat!”.

„Costin o iubește în continuare pe soția lui și își dorește continuarea vieții în această familie. Își iubește enorm copiii!”, a mai spus avocatul.

„Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, mai explica avocatul cu o săptămână în urmă.

„Pe 12 ianuarie 2022, în cursul dimineții, clientul meu a fost agresat fizic și emoțional totodată. Trei persoane i-au produs leziuni foarte grave. Umărul său drept este imobilizat, nu mai poate picta. A suferit multiple contuzii, multiple vătămări și a fost lăsat inconștient pe asfalt. Umărul său drept a fost dislocat”, declara avocatul lui Costin Craioveanu în februarie 2022, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, agresat fizic. „A fost lăsat inconștient pe asfalt”

Ce familie frumoasă are Mihaela Cernea ex-Class! Copiii îi împărtășesc pasiunea pentru muzică

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

„Din data de 12 ianuarie, dar și în prezent poartă o fașă, o orteză, pentru a fi imobilizat. Vă dați seama cât de mult îl afectează acest lucru zi de zi. De asemenea, a fost lovit cu piciorul în față, a avut buza spartă, iar un dinte necesită acum implant, pentru că a fost deplasat complet. A avut mai multe lovituri și la nivelul membrelor”, a mai precizat avocatul.

Pe 30 ianuarie 2022, Costin Craioveanu a urcat beat la volan și a avariat două automobile parcate pe o șosea din cartierul Cotroceni din București. Pictorul nu avea voie să staționeze pe strada accidentului, acest lucru încălcând ordinul de restricție emis împotriva sa cu doar 10 zile în urmă.

Ordinul de restricție nu îi permitea bărbatului să se apropie la 200 de metri de reclamantă, Mihaela, și, timp de 3 luni, este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5. Costin Craioveanu a explicat că, din cauza faptului că avea cauciucuri de vară, a alunecat, acesta fiind motivul accidentului produs. Autoritățile au deschis dosar penal pe loc.

Mihaela este în prezent antrenor vocal la o școală de canto. În 2019 s-au împlinit 25 de ani de la înființarea trupei Class. Ocazional, când se reîntâlnește cu Vlăduț și Florin, doi dintre membrii trupei Class, Mihaela cântă la evenimente speciale.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter