Cosmina Păsărin nu-și dorește copii. Care este motivul real

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 28 martie 2019, 14:37
Cosmina Păsărin este una dintre cele mai râvnite prezențe feminine din showbizz-ul autohton, însă cu toate acestea frumoasa brunetă este singură și nu a mai reușit să lege o relație de peste doi ani

Cosmina Păsărin, în vârstă de 37 de ani, nu numai că nu se grăbește să ajungă la altar, dar nici nu-și dorește în mod deosebit să devină mamă, cel puțin nu prea curând, iar motivele le-a explicat chiar ea: „Este şi puţin ciudat pentru că nu poţi spre exemplu în luna a şasea de sarcină să mergi să mai prezinţi evenimente. Ar însemna să iau o pauză foarte mare, pe care nu mi-o permit. Prefer să mai stau singură până când va veni persoana potrivită. (…) Am două laturi, una foarte sensibilă şi una care mă face să par cum aţi zis voi. Sunt foarte sensibilă şi cred foarte mult în dragoste, în oamenii potriviţi. Cred în ideea de familie, dar nu am făcut un scop din acest lucru”, – a explicat Cosmina Păsărin la Antena Stars.

Cosmina Pasarin copii

Cosmina Păsărin a dezvăluit totodată și cum reușește să-și mențină silueta impecabilă: „Mănânc de toate, dar am grijă să fie în porţii mici, nu vă gândiţi că sunt foarte mici. Fac sport acasă, dar nu apuc să fac tot timpul. Am avut o perioadă destul de plină în evenimente, am fost la Sinaia, la Iaşi, la Arad, după astfel de evenimente sunt destul de obosită.”, – a mărturisit Cosmina Păsărin pentru sursa citată.

Cosmina Păsărin a renunțat în urmă cu mai mult timp la viața de noapte pe care o impunea meseria sa de MC, și s-a dedicat doar carierei de prezentator de evenimente, având ocazia de a se plimba astfel prin toată țara.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter