Cosmina Păsărin nu mai e singură. „Sunt fericită!” Ce spune despre relația în care se află

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 aprilie 2023, 17:58

Cosmina Păsărin (40 de ani) spune că și-a găsit jumătatea și trece prin una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei pe plan amoros.

Vedeta de televiziune se află într-o relație de câteva luni, dar preferă să rămână discretă în ceea ce privește identitatea iubitului ei.

Cosmina Păsărin: „Am o relaţie şi sunt fericită”

„Sunt bine din punct de vedere sentimental. Am o relaţie şi sunt fericită. Aleg să fiu discretă în privinţa relaţiei pentru că în acest fel am mai multă linişte, mai mult spaţiu. Înţeleg mecanismele showbizului, dar nu mă regăsesc în ele în această perioadă.” – a declarat ea, pentru fanatik.ro.

Cosmina Păsărin a explicat că se află într-o altă etapă a vieții, în care preferă să stea departe de atenția publicului și să se bucure doar de proiectele personale.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

„Nu ştiu cum percep oamenii persoanele publice. Eu nu m-am dat în vânt după promovarea excesivă, nu sunt neapărat dornică să apar, dar nu cred că este ceva greşit în asta. Eu sunt un om mai discret.

În perioada în care am fost atât de mediatizată nu era un lucru pe care eu puteam să-l controlez. Pur şi simplu aşa se întâmplau lucrurile. Sunt într-o zonă în care prefer să fiu mai concentrată pe proiectele pe care le am, pe viaţa mea personală” – a adăugat ea.

Vedeta de televiziune a trecut în urmă cu câțiva ani printr-o relație toxică, pe care, ulterior a descris-o drept “extrem de obositoare și traumatizantă”. Cosmina Păsărin susține acum că a învățat multe din din eșecul în dragoste pe care l-a avut și spune că “lecțiile au fost dure și grele de acceptat”, da au schimbat-o complet pe plan personal.

Citeşte şi: Cosmina Păsărin nu-și dorește copii. Care este motivul real

“Relația toxică este o relație extrem de obositoare și traumatizantă. Este acea relație în care ești mai mult trist și există foarte multe momente de dezechilibru care, efectiv, îți storc toată energia. Vorbim despre momente în care tu simți că nu mai exiști, în care îți sunt ignorate nevoile și dorințele. Certurile nu lipsesc din program, pacea și echilibrul lipsesc, iar manipularea și confuzia își fac des simțită prezența.  Bineînțeles, putem adăuga aici și episoadele de violență și infidelitate care se repetă constant.  La aceste episoade eu nu am ajuns și nici nu vreau să ajung vreodată, însă am avut parte de relații toxice pe care le-am întreținut prin simpla prezență.

Citeşte şi: Cosmina Păsărin se destăinuie! Ce spune despre măritiş!

N-am știut în acele momente că trebuie să ies din ele. Am crezut că sunt doar niște etape mai grele care vor fi depășite, însă nu a fost deloc așa. Nu știm mai nimic despre relații, credem că așa trebuie să fie și încurajăm aceste tipare până într-o zi când atingem limita de jos și suntem forțați să luam decizii importante.  Ce mă bucur acum că am ajuns și eu la acea limită. Așa am înțeles că nu fac ce trebuie, că nu sunt unde trebuie și că este absolut necesar să schimb ceva. Lecțiile au fost dure și greu de acceptat, însă mi-au schimbat total percepția despre viață și relații.” – a declarat ea, în exclusivitate pentru Unica.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter