Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama ei și de ce își ține iubitul ascuns: “M-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult”/ Exclusiv

Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:29

Cosmina Păsărin se numără printre cele mai asumate vedete din showbiz. Fosta prezentatoare TV nu a avut niciodată o problemă legată de vârstă și nici nu a apelat la serviciile medicului estetician pentru a părea mai tânără.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, ea ne-a povestit de ce nu a devenit mamă până la 40 de ani, ce părere are despre intervențiile de ordin estetic, cum reușește să își păstreze silueta din adolescență, dar și despre legătura specială pe care o are cu mama sa, pe care o consideră cea mai bună prietenă a ei. Cosmina ne-a mărturisit că niciodată mama sa nu a presat-o să facă anumite lucruri pentru a da bine în fața lumii. Practic, Cosmina a avut libertatea de a decide și de a trage singură concluzii dacă alegerile ei au fost inspirate.

Cosmina Păsărin este fericită pe plan personal, însă preferă să își țină partenerul de viață departe de lumina reflectoarelor și să își trăiască în tihnă povestea de iubire.

Cosmina Păsărin și viața la 40 de ani

Fosta prezentatorea TV ne-a spus că întotdeauna i-a plăcut să aibă ordine în viață, iar acest lucru se vede inclusiv în garderoba ei, ea obișnuid să doneze lucrurile pe care nu le mai poartă. Are un optimism molipsitor și o relație specială cu divinitatea, chiar dacă nu merge des la biserică.

Ce mai faci, Cosmina?

Am avut un început de an destul de liniștit până prin februarie la final, după care au început niște evenimente, am mers prin țară, am călătorit, acum în luna mai – iunie sunt programate niște proiecte, evenimente, iar plecări prin țară.

Ce fel de proiecte?

Deocamdată nu pot spune până nu hotărăsc producătorii/ organizatorii că pot fi promovate.

Cum reușești să te menții? Stresul cum acționează la tine: slăbești sau te îngrași?

Nu fac eforturi mari, nu fac nu știu ce sacrificii pentru a-mi menține silueta. Chiar cred că sunt o persoană norocoasă și mă bucur mult că mă aflu în situația asta.

Cosmina Păsărin: “În perioadele în care sunt stresată, agitată, ajung la 55 kg”

Pe cine moștenești?

Pe mama, pe bunica mea. Nu am probleme cu silueta, bine, sper să nu am vreodată. Am aceeași greutate ca la 19-20 de ani. În perioadele în care sunt liniștită și mă odihnesc cât trebuie, de mâncat mănânc oricum tot timpul, la fel, orice, la mine odihna e foarte importantă, în acele perioade am 56-57 kg, în perioadele în care sunt stresată, agitată, ajung la 55 kg.

Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama ei și de ce își ține iubitul ascuns: “M-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult”/ Exclusiv

Pe partea de skincare ce faci?

Nu fac nimic special, nu am apelat la tot felul de tratamente minune, fac ce face în mod normal o femeie la cosmetică atunci când trebuie o dată pe lună, o dată la două luni. Încerc să-mi îngrijesc tenul acasă cum pot eu mai bine și cum mă pricep, că nu cred că sunt vreo pricepută neapărat, dar știu că e importantă curățarea tenului, să te demachiez corect. Mă demachiez chiar și dacă stau într-o zi acasă de 2-3 ori pe zi, Cred că e important să ai tenul cât se poate de curat. Încerc să folosesc produse corespunzătoare, produse profesionale de make-up.

În ce investești cei mai mulți bani lunar?

Am luni în care nu-mi cumpăr absolut nimic și luni în care îmi cumpăr haine, dar când ne gândim la investiție, nu trebuie să ne gândim la o investiție mare neapărat, pentru că eu chiar cred că poți să îți creezi un stil fără a avea cheltuieli foarte mari. Chiar cred că e posibil acest lucru și e important să te ghidezi, să știi ce lucruri îți iei, sigur să nu îți dai toate resursele pe haine, că nu mi se pare că există un echilibru dacă faci asta. Nu sunt adepta achizițiilor de acest fel și prefer să nu cumpăr haine foarte scumpe, pentru că, din păcate, singurele lucruri de care mă plictisesc sunt hainele și deja, probabil peste un an doi, nu mi se mai par atât de utile. Mi-ar părea rău să știu că am dat, nu știu, mii de euro pe un item și peste un an nu-mi mai place acel produs și nu pentru că sunt vreo persoană mofturoasă, ci pentru că pur și simplu l-am purtat de prea multe ori, nu-i mai găsesc sensul.

Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama ei și de ce își ține iubitul ascuns: “M-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult”/ Exclusiv

Le donezi sau le dai prietenelor?

Le dau prietenelor, am și donat haine. Și chiar țin morțiș să fac lucrul acesta, pentru că este bine și cred în teoria asta. Dacă vrei să ai ordine în minte, în suflet, e bine să ai ordine și în spațiu și încerc mereu. E acea regulă pe care mi-am însușit-o și eu: nu ai folosit un obiect sau nu ai purtat niște haine timp de un an de zile, le dai! E clar că nu-ți mai sunt de folos. Și chiar sunt într-o perioadă de genul acesta acum și am strâns niște saci pe care mă tot gândesc în ce direcție să îi duc.

Ești o persoană credincioasă?

Da, cred în Dumnezeu, dar nu sunt o persoană bisericoasă. Cred foarte mult în Dumnezeu, nu merg la biserică atât de mult cât poate ar trebui, dar cred în Dumnezeu, mă rog tot timpul. Chiar cred că multe lucruri, de fapt toate lucrurile pe care le-am făcut și pe care noi, oamenii, le facem, le facem cu ajutorul lui Dumnezeu. Și mi s-a demonstrat în repetate rânduri, de nenumărate ori că atunci când eram stresată, când aveam griji, vine așa un ajutor de undeva și e clar de unde vine.

Cosmina Păsărin: “Nu îmi pierd niciodată speranța și chiar cred că lucrurile întotdeauna  se rezolvă”

Ne poti da exemplu de o situație limită?

Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că nu am prea avut parte de astfel de situații limită. Sigur am avut cu foarte mulți ani în urmă, când eram o adolescentă și tatăl meu a murit. Acela a fost un episod tragic, pe care l-am gestionat foarte greu la acel moment, de atunci nu pot spune că am mai avut astfel de momente atât de dureroase, atât de grele, dar sigur am și eu grijile mele, problemele mele. Nu îmi pierd niciodată speranța și chiar cred că lucrurile întotdeauna se rezolvă. Dacă noi, de aici, de pe pământ, nu reușim să găsim o cale, sigur găsește Dumnezeu. Face El cumva și, dacă nu știm pe ce drum să o luăm, de cel mai multe ori ne pune El pe drumul corect tot timpul.

Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama ei și de ce își ține iubitul ascuns: “M-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult”/ Exclusiv

Citește și:  Cosmina Păsărin nu mai e singură. „Sunt fericită!” Ce spune despre relația în care se află

Pe plan personal cum ești?

Sunt bine, am o viață liniștită, de care încerc să mă bucur tot timpul, intens, prieteni în jur tot timpul, încerc să petrec timp cu familia mea, am o viață personală liniștită și chiar vreau să o și mențin așa, pentru că așa mi se pare cel mai potrivit. Nu vreau sa vorbesc despre relație pentru că nu vreau să las loc la tot felul de întrebari al căror sens nu îl văd. E mai bine asa, mai simplu.

Cosmina Păsărin, despre copii: “Am fost concentrată pe alte lucruri, nu s-a pus această problemă”

Îți dorești sau te vezi în postura de mamă?

În trecut îți pot spune că nu m-am văzut în această postură, din păcate sau din fericire, nu știu, nu îmi dau seama, e clar că, probabil, nu a fost momentul potrivit niciodată. În prezent, nu. Prezentul e prezent. În viitor nu prea mă gândesc la lucruri din acestea, nu știu, gata: vreau să fac în 3 ani un copil, în 5 ani vreau să… Prefer să merg din aproape în aproape, nu am astfel de planuri. Dar știu clar că în trecut nu m-am văzut în ipostaza aceasta, ori nu am fost pregătită, cred că, nu știu, nu am avut nici persoanele potrivite lângă mine, am fost concentrată pe alte lucruri, nu s-a pus această problemă.

Cosmina Păsărin nu are nicio intervenție estetică: “E bine să îți accepți vârsta înainte de orice”

Te tentează să apelezi la estetician? Îți este teamă?

Nu am absolut nicio intervenție, îmi este și teamă. Acum ce voi face eu la 55 de ani – 60 de ani, habar nu am! Dar, deocamdată, răspunsul e nu. Este un domeniu la care nici măcar nu mă pricep, nu sunt la curent cu ce se întâmplă pe piață, în domeniu, habar nu am. Cred că e mai bine și mai la îndemână și mai simplu să lucrăm în interior. Lucrăm și în exterior, evident, nu spune nimeni să ieșim din casă nearanjate sau să nu avem grijă de noi. Și în casă e bine să fim cât de cât aranjate, de ce nu? Dar nu aș vrea nici să exagerez și da, cred că e bine totuși să îți accepți vârsta înainte de orice. Și apoi da, dacă poți face îmbunătățiri, să le faci, nu am nicio problemă cu persoanele care fac, dar eu, de exemplu, nu am făcut, nu mi-a trecut prin minte.

Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama ei și de ce își ține iubitul ascuns: “M-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult”/ Exclusiv

Citește și:  EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Dar ai avut vreodată vreo problemă legată de vârstă?

Nu, eu mă bucur tot timpul când e ziua mea, sunt Balanță. Sunt fericită, nu fac parte din acea categorie în care se află oamenii care sunt triști de ziua lor. Mă bucur că a mai trecut încă un an, îmi fac așa mici evaluări și sunt ok. Țin minte că și atunci când eram mică, aveam 15 ani, eu abia așteptam să răspund la întrebarea: câți ani ai? 35. Câți ani ai? 38! Dintotdeauna mi s-a părut în regulă să-ți accepți vârsta și să te bucuri de fiecare perioadă. Dar îmi place perioada asta mult, perioada 20-30 a fost superbă, iar perioada 30-40 a venit și cu niște conștientizări și cu experiențe altfel, nu am de ce să zic: Doamne, vreau să am din nou 20 de ani! Nu!  

Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama ei și de ce își ține iubitul ascuns: “M-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult”/ Exclusiv

Ce relație are Cosmina Păsărin cu mama sa

Care este sfatul primit de la mama ta și după care te-ai ghidat în viață?

Eu cu mama am o relație foarte bună, noi discutăm atât de mult și, de-a lungul timpului, am vorbit atât de multe lucruri. Mama este un om foarte relaxat, are o gândire foarte actuală, este un om care mereu m-a susținut și cred că mai puține vorbe, mai multă acțiune și mai multe fapte. Comunicăm deschis, e prietena mea. E o persoană care te lasă să fii tu, ceea ce mi se pare minunat. Nu pot face referire la un sfat, pot face referire la o acțiune pe care a făcut-o, m-a lăsat să fiu eu și asta a contat cel mai mult. Nu m-a presat niciodată de ce nu faci aia, că uite, că societatea, ca să fii în rândul lumii! Nu există! Și am trăit liber și asta a contat enorm!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter