Corina Bud, goală pe Instagram. Artista are mustrări de conștiință

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 03 iunie 2019, 18:03
Corina Bud și-a obișnuit fanii cu stilul său nonconformist și, implicit, și cu fotografiile îndrăznețe pe care le publică constant pe rețelele de socializare, însă de această dată, artista pare să aibă mustrări de conștiință.

Corina Bud, în vârstă de 39 de ani, a postat zilele trecute o fotografie în care își lasă nurii la vedere, iar acum, la doar trei zile distanță, pare să aibă remușcări sau, poate, doar face un sondaj de opinie. Artista a postat o fotografie în care apare complet goală și alături le-a pus fanilor o întrebare: „Sunt o influență rea?” – întreabă Corina pe Instagram.

Corina Bud goala

Corina Bud se mândreşte cu o siluetă perfectă şi secretul, susţine artista, este ceaiul verde: Sunt fascinată de ceaiul verde. Îl beau în fiecare zi, la fiecare masă. E foarte bun pentru digestie. Eu folosesc și măști cu ceai verde. Toată lumea mă întreabă cum mă mențin. Ăsta-i secretul: ceaiul verde.

Corina a divorțat în 2016 de Nelu Bud după o relație de 20 de ani, însă continuă să păstreze o relație foarte bună cu acesta de dragul fiului lor, Robin, în vârstă de 11 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter