„Călătorii goi” care au cucerit Instagramul cu fotografiile lor nud

De Adelina Duinea, pe

Dansatoarea profesionistă Silke Muys (29 de ani) din Gent, Belgia, l-a cunoscut pe iubitul ei, Kieran Shannon (27 de ani), dansator profesionist din Glasgow, Scoția, în ianuarie 2018, lucrând pentru o companie din Spania.

După ce s-au îndrăgostit, au luat decizia de a renunța la jobul din Spania pentru a explora lumea împreună. În mai 2019, cuplul și-a început aventura în Asia, continent pe care l-au traversat timp de un an, începând din India și continuând cu Vietnam, Cambodia și Laos.

„Călătorii goi” care au cucerit Instagramul cu fotografiile lor nud

Fotografiile cuplului vizitând templul budist Bich Dong Pagoda din Vietnam și Agra Fort din India au atras noi urmăritori pe Instagram, însă imaginile lor nud sunt cele care au captivat cu adevărat, contul lor ajungând acum la 20 de mii de urmăritori.

Cuplul s-a dezgolit ori de câte ori i s-a ivit ocazia și s-au și fotografiat în diferite ipostaze demne de imortalizat. Bucurându-se de libertatea pe care o simțeau în respectivele momente, Kieran și Silke au decis să și publice imaginile.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

După ce au postat prima fotografie nud, dansatorii au realizat că urmăritorii le-au apreciat modalitatea inedită de a se exprima artistic. Perechea a decis, astfel, să publice săptămânal câte o fotografie nud pe contul lor comun.

Majoritatea urmăritorilor le-au mărturisit că încrederea lor în sine îi inspiră, motiv pentru care Silke și Kieran au devenit din ce în ce mai comozi împărtășind fotografii nud cu ei în mediul online.

Cei doi nu se identifică drept „nudiști”, dar speră ca voința lor de a-și afișa trupurile dezgolite să-i inspire pe oamenii care se luptă cu acceptarea propriului corp să aibă mai multă încredere de sine.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter